Reklama

Reklama

The Resort

Trailer 1

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (3)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Klasická jednohubka s klasickým scenárom – malá skupina mladých ľudí sa vydá na ostrov do upusteného (a prekliateho) hotelu, kde sa straší. Ako dorazia, tak sa začnú diať divné veci. Z daného príbehu a z možností, ktoré ponúka prostredie, však takmer nič nie je dobre zužitkované. Slabé výkony na všetkých frontoch a pozíciách. Najväčším pozitívom je zachytenie malého kúsku z peknej prírody a krátkosť filmu. Keď však u hororu sú tieto veci top, tak je niekde veľký chyba. Osobné hodnotenie: 55% (*) ()

dannyyy 

všechny recenze uživatele

PRO: - Příjemně krátká stopáž - Hezké lokace a samotný resort hodně zajímavý - Milovníci abandoned a travel klipů s podmanivou hudbou z YouTube budou spokojeni PROTI: - Nepříjemně krátká stopáž, neboť se tam vlastně nic neděje - Herecký projev otřesný, jeví se to spíše jako studentský projekt - Zvukaře asi najmuli na poslední chvíli někde v hospodě, v určitých sekvencích je to dost znát - Konec filmu totálně uspěchaný a nechápavý, alespoň já to vůbec nepobral ZÁVĚR: - 2/3 filmu najdete na YouTube v lepším podání - Cestování a prozkoumávání opuštěných lokací - 1/3 ruce pryč, zavřít oči, smazat, zformátovat HDD/SSD/FD. 30% ()

Reklama

B3n 

všechny recenze uživatele

Tomuto filmu by viac svedčal formát found footage, ale aj tak spokojnosť. Asi mám pre túto tému (urbex) slabosť, pretože mne sa to naozaj páčilo. Hodnotenie 25%, ktoré mal film pred mojím hodnotením, sa mi zdá príliš prísne. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama