Reklama

Reklama

Call It What You Want

(seriál)

Recenze (3)

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Seriál natočený na základe skutočnej udalosti, zaujímavý pohľad do sveta natáčania BL seriálov. Jediné čo mi kazilo pohľad na tento seriál bol jeden z hlavných hrdinov a to herec hrajúci Jamesa, pre mňa dosť nesympatický a nevedela som sa s tým príliš stotožniť. Škoda, inak to bolo zaujímavé. ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

1.SÉRIE: Seriál s námětem dle skutečnosti, kdy i v thajské BL velkovýrobní mašinérii se najdou "divnosti" typu držení herců pod zámkem, bez mobilů a komunikace, kdy agentury samy za herce píší jejich příspěvky na soc. sítě, přikrášlování plastickými operacemi, dělení herců na top a bottom a dle toho i výživa - diety nebo naopak cpaní bílkovinými koktejly, sexuální zneužívání ... Aby nedošlo k mýlce, v tomto seriálu nezneužívá režisér James svého herce Aita, naopak, mezi nimi propuká romantický "zakázaný" vztah. Zneužívání je odhaleno až v závěru, kdy producent nejdříve zneužíval herce Kapraa, kterého ještě před natáčením vykopl a dále zneužíval Base. Herci to v sobě dusí, aby nepřišli o práci. Tento námět, příběh, herectví i zvuk byly na vysoké úrovni. Horší to bylo se zpracováním, kdy některé scény se mi zdály zbytečně protažené, zpomalené a dále ty scény v jedoucím autě-to byl dost děs,který každý pozná. Celkově ale spokojenost ... 9896                        2.SÉRIE: Jednoznačnou výhodou tohoto pokračování první série byl příběh, jeho dopad, dosah mezi diváky. Vlastně tak trochu vyjímečnost oproti drtivé většině ostatních BL seriálů. Dalším kladem byla hudba. Co mě malinko vadilo byla rozvláčnost, až zbytečné kecání v některých dílech, z první série si bohužel tvůrci přenesli "hřích" v podobě jízdy v autě, naprosto ukňouraná, ufňukaná a usoplená postava Base. Také samotný závěr-titulky, nenechal bych tu pětici zpívat ústřední píseň, evidentně ani jeden z nich neumí zpívat, šlo vše udělat jinak, ale asi to tak tvůrci chtěli. Dle mě daleko nejslabší zpracování, u kterého jsem musel z dokonalosti ubrat celou polovinu bodů. Ale i tak díky za snahu. Kdo nic nedělá, nic nepokazí, a tento směr, styl, BL příběhy, se točí jen v několika státech světa ... 8785 ()

Petra321 

všechny recenze uživatele

Som si istá, že to mohlo byť dobré, ale nebolo. Vydržala som pri troch epizódach a aj to iba preto, lebo končili cliffhangerom, ale ďalej už naozaj nejdem. Možno keby sa trochu viac pohrali s hudbou, keďže tam je pomerne veľké množstvo nemých scén... V budúcnosti tomu dám jednu šancu a možno zmením názor, no zatiaľ ma to nijako neoslovilo. ()

Reklama

Reklama