Reklama

Reklama

Mr. Heart

(seriál)
  • Jižní Korea 미스터 하트
Drama / Romantický / Sportovní
Jižní Korea, 2020, 8x11 min

Režie:

Seon-jae Park

Hrají:

Eui-soo Jang

Obsahy(1)

Go Sang Ha (Lee Se Jin) je již od střední školy zamilovaný do Jin Wona (Cheon Seung Ho), který závodně běhá. Nastoupí tedy na stejnou vysokou školu a začne také běhat, aby mu byl blíž. Trenér v něm brzy objeví talent pro běh a přidělí ho právě k Jin Wonovi, kterému se poslední dobou nedaří. (kklepkaa)

Recenze (4)

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Veľmi pekný, krátky a milý BL seriál. Kórejci to vedia natočiť dobre. Príjemný hrdinovia, zaujímavý príbeh o dvoch študentoch športovcoch a ich vzťahu. ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Korejský seriál ze sportovního prostředí s výbornými sk tit od Škaredého Káčatka, který byl vyroben i jako celovečerní film (ten zde máme též s cz tit od monvi-ho), jistě každému divákovi vykouzlí dobrou náladu. Příběh byl pojat komediálně a Sang Ha se na můj vkus vnucoval a podlézal Jin Wonovi až moc a rušily mě v některých scénách ty příšerné řvavé klavíry. Naopak příjemné písně dobarvily jiné scény, vyzdvihnout je třeba to, že Hang bojoval s těžkým životním osudem (doslova bojoval o přežití), a přitom dokázal ještě i milovat a závěrečný polibek byl tak akorát (ani nedýchající štítivé ryby, ani nic přehnaného, čemu by zase divák nevěřil). Příjemné zpestření ... 8768 ()

emkon 

všechny recenze uživatele

Až na pár emotivních a dramatických scén má tento film nádherně roztomilý romantický příběh, který zahřeje u srdce. Oba herci v hlavní roli jsou skvělí, a své postavy ztvárňují hodně poutavě. Han Se Jin v roli Go Sang Hy si mě okamžitě získal. Ten kluk má srdce na dlani a úžasný úsměv. Cheon Seung Ho v roli Jin Wona je taktéž skvělý, a je těžké uvěřit, že tohle byla jeho první významnější herecká role. ()

Petra321 

všechny recenze uživatele

Dovolím si povedať, že po tomto som na veľmi dobrej ceste k tomu, aby som sa skamarátila s K-BL drámami. Miestami mi vadila neorganizovanosť scén a fakt, že som nevedela, či sa niečo odohrávalo v minulosti alebo prítomnosti, no takýchto situácii nebolo veľa, takže nejde o nijaký veľký problém. Príbeh bol pekný a herci zo seba vyťažili maximum v emotívnych, ale aj roztomilých scénach. ()

Reklama

Reklama