Reklama

Reklama

Live is Life

  • Španělsko Live is Life: La gran aventura
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Parta pěti kámošů na prahu mezi dětstvím a dospělostí se pustí do posledního společného dobrodružství a vydá se na výpravu za kouzelnou kytkou, která plní přání. (Netflix)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (6)

Immortal17 

všechny recenze uživatele

Mám největší chuť tomuhle dát plný počet. A víte co?! Já to udělám! Protože tohle je bezpochyby nejkrásnější snímek o přátelství a naději. Už při prvních minutách filmu jsem se přistihla, že se často vracím ve vzpomínkách ke svému dětství. K pubertálnímu věku, kdy jsme s kamarádkami jezdily často na kolech kolem rybníků, couraly se v lesích, lezly po stromech, kradly třešně ze zahrady, flusaly jejich pecky do dálky a mnoho dalších vylomenin. Ale to je jen malý střípek dobrého z toho celého úžasného příběhu, na který jsem se právě dívala. Příběh obsahoval snad naprosto všechno, od komedie přes akci a dobrodružství, až k dramatu. Líbilo se mi příjemné kontrastování těchto žánrů, zvoleny jsou ve správných chvílích a se správnou dávkou pocitů. Dějová linie se tak krásně posouvá, až mi srdce skáče radostí z toho, co tu vzniklo za zázrak. Příběh se tváří v úvodních obrazech jako celkem veselý, průměrný film bez většího významu, ovšem nenechte se zmást, změní se to v okamžiku, kdy se objeví ve scénáři Alvaro a "nový člen party" jménem Esperanza. Kdo to je, ptáte se?! Pokud za sebou máte náročný den v práci a přejete si prostě jen na chvíli dát nohy nahoru a "dát si dvacet", určitě vás tohle nesmí minout. „And you all get the power“. ()

pafka 

všechny recenze uživatele

Jsou tady zobrazene dve veci - kazdy v parte chce mit stejne silne slovo a proto se vewlmi casto dohaduji a hadaji, ale taky stale tahnou za jeden provaz, coz na to nema zadny vliv predesle nedorozumneni ci dokonce hadka, Film o velikem pratelsi a odvaze na malem mestecku a jeho okoli. Maly film, ale prijemny. za 7 ()

Reklama

petrsv 

všechny recenze uživatele

Lehce dobrodružný, lehce úsměvný film mi připomněl lecos z mého dospívání. Jasně, dneska už to těžko někdo natočí reálněji, takže s jistou sterilitou se divák starší než teenager holt musí smířit. Umocněno nádhernou krajinou celkově ale pěkný film. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Nič proti dobrodružným filmom, ale toto ma vôbec neupútalo. Partia chalanov putujúca za nejakou magickou kvetinou a popri tom "bojujúca" proti inej partii dementov, ktorá ich pravidelne šikanuje. A na tomto jednoduchom dejovom rámci je postavený celý tento film. Ak by niekto čakal nejaký vyšší rozmer, bude sklamaný, lebo chalani sa správali maximálne pudovo a bez racionálneho uvažovania. Za mňa maximálne 1*, ale možno sa to niekomu bude páčiť... Od Španielov som čakal rozhodne viac (veď preto som sa na tento film aj pozeral). ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama