foto

Albert Espinosa

  • nar. 5.11.1974 (44 let)
    Barcelona, Cataluña, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Marodi
2010 Hrdinové
Nemocniční piráti
2008 No me pidas que te bese porque te besaré
2006 Tu vida en 65'
Va a ser que nadie es perfecto
2003 Tempus fugit (TV film)
Čtvrté patro

TV seriály

2014 Red Band Society (TV seriál)
2011 Polseres vermelles (TV seriál)
2010 Sagrada família, La (TV seriál)
2005 Abuela de verano (TV seriál)
2002 Majoria absoluta (TV seriál)
2001 Jet Lag (TV seriál)
2000 El cor de la ciutat (TV seriál)
1997 Joc de viure, El (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2011 La Trinca: biografia no autoritzada (TV film)
2008 No me pidas que te bese porque te besaré
2006 Va a ser que nadie es perfecto

TV seriály

2006 Dr. House (TV seriál)
Sázka na život (S02E17)
2005 Abuela de verano (TV seriál)

Dokumentární

2014 Culo del mundo, El
2004 Miradas 2 (TV seriál)

Režijní filmografie

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2018 Les Bracelets Rouges (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)

Host

TV pořady

2007 Memòries de la tele (TV pořad)
2006 Hormiguero, El (TV pořad)
1984 Cinema 3 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace