Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Módní blogerka narazí na Bali na šikovného ševce a hned to mezi nimi zajiskří. Jak to bude dál s jejím snoubencem, je tím pádem ve hvězdách. (Netflix)

Recenze (4)

Marze 

všechny recenze uživatele

Neni to dokonaly film, ale obcas sexy a vykony obou hlavnich predstavitelu jsou poctive a je to mila ochutnavka Bali. Z tohoto ostrovniho raje vytvorila Svetova banka vydelecnou prelidnenou lokalitu. ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

No dobře. Romantické klišé "ako sviňa" a naivní zápletka vymyšlená tak, aby se vše podařilo (moje čtrnáctileté dcery by to nezvládly hůř), nicméně dá se na to koukat, neboť Indonésie prostě vypadá jinak. Jiná krajina, jiné myšlení, odlišné tradice (které hrají v příběhu podstatnou roli). A v neposlední řadě docela přitažlivá hlavní hrdinka a fajn hlavní hrdina. Oddychové ⛱. Trailer. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Pekná exotika priamo z Bali. Love story je v podstate typická šablóna s mnohými klišé, ale vďaka tej atmosfére a šarmu samotného Bali to prinieslo vcelku príjemný filmový zážitok. Tie scenérie, kulisy a balijské reálie boli úžasné, a rád som si na tento populárny ostrov zaspomínal prostredníctvom tohto filmového kúsku. Ústredná dvojica Saski & Rio bola veľmi sympatická, čo sa však ani náhodou nedá povedať o Saskinom snúbencovi Danim. Príjemný film hodný 3*. ()

Reklama

Reklama