Reklama

Reklama

Recenze (3)

goauld 

všechny recenze uživatele

Co na to říct... Indové by se neměli pouštět do akčních filmů alá James Bond 007. Netvrdím, že by tam snaha nebyla, ale těch logických "kopanců" tak bylo na můj vkus příliš. Navíc je srandovní to míchání angličtiny do tamilštiny (co tím jako si chtějí dokázat??? Světoví tedy rozhodně tím nejsou). Jediné co lze v tomto snímku ocenit je absence souborů písní a indo-tanců. Druhé plus za standardní stopáž v tomto odvětví a třetí za minimum zbytečných vat a sociálních linek/vazeb. ()

Ketri 

všechny recenze uživatele

Nápad byl na počátku asi celkem dobrý, ale postupně se v těch himalájských serpentinách ztratil. Výhodou je, že je to na indické poměry krátké. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Přijmete-li film i spolu s jeho infantilním polopatismem a patetismem, poplatným mentalitě indického diváctva, dostanete vcelku koukatelnou orientální žánrovku na jedno použití, sice bez obvyklých "bollywoodských" hudebních a tanečních vložek, které mám já osobně rád, ale zato s milosrdnou stopáží a docela překvapivým rozuzlením, tedy aspoň pro mě. Na druhou stranu mi byly všechny ty ploché a nezajímavé postavy celou dobu dost u zadku, takže do děje jsem nebyl skoro vůbec vtažený. Za to lehce nadprůměrné finále ale zaokrouhlím nahoru. ()

Reklama

Reklama