Reklama

Reklama

Modrá až na kost

(seriál)

VOD (1)

Epizody(8)

Zavraždili jí otce a ona se chce pomstít. Obrátí se proto na mocného bosse podsvětí a pod jeho vedením se dá k policii. (Netflix)

Recenze (75)

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

91%. Možná proto, že se na gangsterské věci nedívám tak často. Možná proto, že mi to sedlo do nálady. A možná proto, protože je to i na jihokorejské poměry výborné. Syrové, lehce nepředvídatelné a ne s zcela dotaženým koncem. Pokud bych něco vytkl, tak rychlost hojení ran hlavních hrdinů a schopnost s nimi bojovat. Nerealistické, ale v rámci žánru přijímám. ()

zahadum 

všechny recenze uživatele

Cesta za pomstou nebola nikdy krvavejšia alebo prečo veriť sile noža ! Takto by sa dal zhrnúť do jednej vety ústredný motív seriálu ktorý pojednáva o pomste mladej ženy. Chcel som to rozkecať a rozpísať ale všimol som si, že kolega : EvilPhoEniX   to už spravil skôr a lepšie. Načo sa opakovať a načo písať čo niekto napísal presne tak ako to ja cítim. Je to skutočná dramatická jazda skoro bez hluchého miesta. Súhlasím s tým, že všetky postavy jednali presne ako mali jednať a divák nevie do poslednej chvíli kto a kedy zahynie. Tu nemá nikto isté, že sa dožije záverečných tituliek a nejaké tie americké sladké konce tu rozhodne nehľadajte. Naopak, seriál je jedna veľká kvalitne spracovaná depresia. Korejci to vedia a znovu ukazujú, že s Netflixom idú do boja s konkurenciou ...na nože !  80 % ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Naprostý emocionální a akční nářez. Výtečný příběh, promyšlený scénář, neskutečně brutální akce a úžasná hlavní představitelka. Strašně mě sralo, jak ta holka musí trpět. Oceňuju úžasný soundtrack a dech beroucí stylizaci. Kdyby mi někdo řekl, že dva nejlepší seriály za posledních 10 let vzniknou v Jižní Koreji, vytlemil bych se mu do xichtu. Já tu holku miluju. 100%. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„CENA ZA POMSTU JE STÁT SE NETVOREM…“ ///    Je zajímavý, jakým směrem se příběh o dívce, která touží po pomstě, začne ubírat. Je z toho gangsterka a policejní drama se zvláštní „Volavkou“. Samozřejmostí je akce. Poctivá ruční práce + to, co mi padne do ruky – nejčastěji kudla. Nechyběj bitky plný komparzu a nejednou si člověk říká, to už kurva přeháníte, páč tak dlouho nikdo nežije. Ale takovej je dneska trend – žít dlouho. Když si myslím, že už mě ničím nepřekvapěj, ukážou, jak uměj bejt citově drsný. Prostě Korejci!   ///  NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chcu se pomstít. 2.) Vedle urny fotra, stojí urna moje. /// Thx za titule „Lenka Večerková“.     /// PŘÍBĚH  ****  HUMOR  ne  AKCE  ***  NAPĚTÍ  ** ()

AffectedFace 

všechny recenze uživatele

Téma je jednoduše vystřižené z podobných snímků, kterých je stovky. Akce je málo, ale když přijde stojí za to (hlavně choreograficky). Je veliká škoda, že příběh je částmi nepřehledný a proto se nám snaží házet Flashbacky na události, co už jsme viděli. Tvůrci určitě věděli, že zapomeneme všechny důležité pasáže, které byly občas nudné a lidi radši zašli na cigaretu a nechali to běžet. Přesto si ode mě čtyři hvězdy zaslouží kvůli hereckému obsazení méně známých, leč výborných herců. Sang-jun Hwang udělal dokonalý atmosférický soundtrack, který se jen tak nedá vypustit z hlavy a doteď si ho přehrávám. ()

Galerie (214)

Zajímavosti (2)

  • Ryul Jang kvůli své roli shodil 10 kg. (mikki089)
  • Hlavní čtveřice herců pro své akční scény trénovala 2 měsíce před zahájením natáčení, zatímco hlavní hrdinka Soo-hee Han začala trénovat 3 měsíce dopředu. (mikki089)

Reklama

Reklama