Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bohatá stařena záhadně zemře a rozjíždí se vyšetřování. Nebude to ale jenom tak, protože každý z jejích blízkých měl nějaký důvod se jí zbavit. (Netflix)

Recenze (4)

gggggg 

všechny recenze uživatele

Podobné typy filmov môžem, ale tento je preafektovaný hereckými výkonmi, s množstvom dialógov, ktorých obsah sa dá zhrnúť do 5 minút a s celkom slabým záverom, ktorého pointu aj tak všetci v duchu čakali. ()

Audreybe 

všechny recenze uživatele

Vraha jsem sice uhádla v prvních 10 minutách, ale i tak mě to bavilo, atmosféra, kostýmy, eskalace psychického tlaku, vcelku slušné herecké výkony a žádný zásadnější přešlap. Odpočinková žánrová chuťovka. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

No, nevím, oficiální obsah mi přijde poněkud zavádějící, protože netuším, kde jeho pisatel přišel na bohatou stařenu. Z dialogů jsem totiž pochopil, že byla Edwina Black invalidní, nikdo ale nezmínil, že by měla být výrazně starší než její manžel. Ale k filmu samotnému; za mě šlo o vcelku vydařenou komorní záležitost, u níž jsem si nemohl nevzpomenout na naši Rybu ve čtyřech. Ryba byla ale přece jen výrazně mladší, herecké výkony v ní byly tedy vcelku pochopitelně lepší; herecké výkony v tomto snímku přece jen evokovaly spíše divadelní scénu. Ani bych se nedivil, kdyby šlo o film natočený na motivy právě divadelní hry, fakt to tak na mě působilo. To ale není stížnost, já jsem si to vcelku užil, přestože jsem vraha trefil na první dobrou, a to v příběhu nevystupoval zahradník! Pokud bych měl říct, co mě na snímku bavilo nejvíc, jednoznačně bych hlasoval pro stále sílící paranoiu. / Poučení: Pozor na to, co piješ. Platilo to kdysi, platí to stále. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Malý nenápadný film o vyšetrovaní záhadnej smrti sa nesie v znamení dialógov a postupného dotvárania temnej atmosféry. Lepší priemer. Deviate hodnotenie a tretia recenzia. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama