Reklama

Reklama

Too Hot To Handle: Latinská Amerika

(pořad)
  • Mexiko Too Hot to Handle: Latino
všechny plakáty
Reality-TV / Romantický
Mexiko / Španělsko, 2021, 50 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Nezadaní z Latinské Ameriky a Španělska musí v téhle reality show zapomenout na sex. Odměna za zdrženlivost je ale krásných 100 tisíc dolarů. (Netflix)

Recenze (5)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

v relativně rychlém sledu je tu už čtvrtá "řada" a zatímco Brazislká mutace byla fajn,tak latinskoamerická je zdaleka nejslabší a ukazuje se tu určitá vyčpělost tohoto formátu.Je tu sice snaha to nějak obměňovat a přinášet jakože zvraty,ale když k tomu není sympatické osazenstvo,vůbec to nefunguje.A sem opravdu vybrali všech kokotů pantáty a všech blbek královny...20% ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Jak se mi úžasně líbila brazilská verze téhle reality show, tak ta latinoamerická je pro mě naopak poměrně velkým zklamáním. Může to být únava materiálu na mé straně, může to být o výběru hlavních aktérů, může to být o režii, o střihu, ale může to být i o naturelu a ten mi u španělských rodilých mluvčích tolik nesedl. Je to paradox, tři holky z pěti se nechaly přefiknout hned první noc a stejně to pro mě nemá potřebnou šťávu. Třeba se to ještě rozjede, první polovina ale nic moc.///Zase to ve mně vyvolalo emoce, zase jsem se utvrdil v tom, že mě reality shows baví a rád na ně koukám. Zvláštní vedlejší efekt je, že se mi většina těch “neodolatelných” holek nelíbí, případně se mi líbit přestanou- tady jsem vážně neměl svoji favoritku. Celkem mi to odsejpalo, ale víc než 3 pecky tomu nedám. Určitě to nebyla nejlepší série a navíc nebyla první, takže 60% je nakonec vcelku nad očekávání. ()

soviczka 

všechny recenze uživatele

Tato série definitivně dosáhla toho, že mě přestalo bavit pozorovat partičku souložících dementů. Díky, Lano! Zachránila jsi mi život. ()

Reklama

Reklama