Reklama

Reklama

Love Is Blind: Brazil

(pořad)
  • Slovensko Láska je slepá: Brazílie
všechny plakáty
Reality-TV / Romantický
Brazílie, 2021

VOD (1)

Obsahy(1)

Odvážný experiment s randěním dorazil i do Brazílie. Místní nezadaní prahnou po pravé lásce a neváhají se zasnoubit, i když své budoucí partnery ještě ani neviděli. (Netflix)

Recenze (4)

klukluka 

všechny recenze uživatele

Má to jen 55 procent, takže pokud jsem do teď váhal, jestli tomu dám čtyři, nebo rovnou všech pět hvězd, přikláním se na stranu vyššího počtu, abych svému oblíbenému pořadu vylepšil skóre. Tenhle formát se mi fakt líbí, je to zajímavá, napínavá a krásná podívaná. Vadí mi na tom akorát ty hektolitry chlastu, který do sebe stihnou během těch pár dnů nalít. Nejen že jsou nabití miliónem různých emocí, ale ještě jsou imrvere kantáre. To by bylo, aby někdo z nich nakonec nevlezl do chomoutu. 😊 ()

Tereza_T 

všechny recenze uživatele

Nebudu se stydět a prostě to řeknu, užila jsem si to... užila jsem si to a vůbec ne v bizarním slova smyslu jako americkou verzi. Brazilci se oproti Američanům vůbec nevyžívají v nafukování dramatu do nesmyslných rozměrů, radši si v klidu užijou svůj denní průměr 2 promilí alkoholu v krvi a svoje problémy vytwerkují pryč. A to je fajn změna. Kabinky jsem si užila asi nejvíc z celý série, smála jsem se, jak blbá, až mě z toho druhej den bolely tváře. Následný líbánky se nesou ve stejný vlně a lehce skřípat to začne až při společným sestěhování. Tady by se to dalo osekat na mnohem míň epizod. Pro mou radost a naději jsem zjistila, že existují i muži s kladným vztahem k úklidu, nevzdávej se Rodrigo, organizace šatníku není zločin. Páry jsou jednou nahoře a jednou dole, takže moc nevíte, kdo a jak se ve finále u oltáře rozhodne. Ženský byly všechny skvělý, mnohem víc v pohodě, než jsme viděli u americký verze, pevněji nohama na zemi a s lehce logičtějšíma argumentama. Nenech se mýlit, bizárek je tam taky, ale spíš těm dvojicím fandíš, než abys sis celou dobu pochechtával, co to je za magory. U mužské části to bylo trochu horší a u některých oltářů jsem držela holkám pěsti, aby utekly, co nejdál, (hlavně ty Ano Prado, vtípky tvého snoubence o bičování tě měly vyděsit mnohem dřív) což se i povedlo a k dnešnímu dni přežil už jen jeden pár hrdliček (Cameron a Lauren vibe). Temperament Brazilců mě nadchnul až moc, takže je načase přivést moje nadšení k ledu a mám takový pocit, že tomu rozhodně napomůže nová japonská verze. ()

Reklama

chrispe 

všechny recenze uživatele

Tato řada mě bavila víc jak ta původní. I tak jsem ale hodně, hodně, dost, hodně přetáčela dopředu a tak jsem čtyři díly dala třeba za hodinu. Je to zajímavý, ale paradoxně mě to i fakt nudilo. Páry byly... ty brďo, měla jsem chuť skoro všechny ženy obejmout a křičet zachraň se kdo můžeš! A v závěru jsem fakt nevěřila vlastním očím, když jedna, která měla zdrhat nejrychleji a nejdál, řekla ANO. Nepochopím. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

"první" řada byl solidní guilty pleasure,o Brazilské mutaci co to ale říct nedá.Až na pár výjimek nesympatické páry a i když je to celé to samé jako v jedničce,tak je to větší nuda...40% ()

Zajímavosti (1)

  • V 1. epizodě 1. série je v čase 01:42 v objetí pár, který kamera později nesledovala. Pořad tedy generuje dvojice, které se nestanou „televizními hvězdami“. (klukluka)

Reklama

Reklama