Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý Dimitris už stojí na prahu dospělosti, ale stále je ještě dítě. Jeho otec je zavřený ve vězení a on si jej idealizuje až do mytických rozměrů. Když je pak po deseti letech konečně propuštěn na svobodu, Dimitris se s ním chce setkat a dohnat ztracený čas. Otec však brzy odhalí svou pravou tvář a Dimitris čelí velkému dilematu: překoná jeho potřeba sounáležitosti smysl pro spravedlnost? (Cinemax)

(více)

Recenze (4)

Janega 

všechny recenze uživatele

Mohla to byť zaujímavá sociálna dráma, keby sa ten dej nejak vyvýjal. No prešľapuje to na mieste, v podstate neustále sledujeme uzavretý kruh ako zlý otec ťahá ku dnu svojho dobrého syna jednou špatnosťou za druhou. A tak dookola. Vlastne jediné na čo človek čaká je to, ako to skončí. Bude to mať šťastný koniec alebo tvorcovia sa odvážia na smutný koniec? No nakoniec je ten koniec taký hmm naivný. ()

rivah 

všechny recenze uživatele

Problémové soužití syna a otce propuštěného z dlouhého vězení. Vztah se vyhrotí, když mu otec zabije psa. /Asi první kyperský film, který jsem zhlédl/. ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Konec malinko do ztracena. Jinak vztah otce a syna je skvělý. Sice je to malinko odhadnutelný, když vidíte jak se otec chová, ale postava Dimitrise je i herecky zvládnutá a táhne film kupředu, ač se zde velký momenty nedějou. Prostě je to typický drama, kdy kluk proplouvá životem, který neměl lehký. Je určitě skvělý, že film se nedrží toho co čekáte, že hned musí přijít. Romantika, která by se nabízela se nedostaví. V tomhle je fajn filmek, který je dobře natočen, ale chybí mu ty silné momenty, kromě toho, že někdo dokáže zabít psa jen proto, že je u vás u brány.75% ()

Reklama

Reklama