Reklama

Reklama

Zlato

Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva cizinci putují australskou pouští. Virgil (Zac Efron) jede za prací, která mu údajně změní život, a má ho tam přivézt ne zrovna sympatický řidič Keith (Anthony Hayes). Během cesty se jim přehřeje motor auta, a tak musí zastavit uprostřed vyprahlé divočiny. Když Keith automobil opravuje, zaujme Virgila zlatý odlesk u jeho nohou. Začnou kopat a objeví ten největší balvan zlata, jaký kdy kdo nalezl. Prvotní nadšení se promění v bezmoc, když zjistí, že vytáhnout ze země tak velkou hroudu zlata je nad jejich síly. Domluví se na tom, že zlatý balvan bude hlídat Virgil, zatímco Keith odjede do nejbližšího města a zajistí potřebné vybavení. Jenže jsou uprostřed naprosté pustiny a tak je nejbližší město dva dny cesty tam a dva dny cesty zpět. Virgil tak musí zůstat čtyři dny sám uprostřed pouště. K dispozici má nevelkou zásobu vody, trochu jídla a plachtu, která jej má ochránit před žhnoucím sluncem. A pak se všechno zkomplikuje. Nejdřív se Keith o něco zpozdí. Zprvu jen o den, pak o další a další. Virgil pomalu začíná propadat zoufalství. Široko daleko není žádná pomoc, jen písek, kamení a pár pokroucených stromů a keřů. Společnost mu dělají pouze divocí psi, kteří se k němu nepřiblíží, dokud má zapálený oheň. Ale dřevo mu dochází, stejně tak jídlo a po tom, co se přežene písečná bouře, přijde Virgil i o poslední kapku vody. V tu chvíli se začnou dít podivné věci. Je s ním opravdu v poušti někdo další, kdo ho chce o zlato připravit, anebo jsou to jen pouhé přeludy? Tak jako tak, nezbývá mu než čekat a doufat, že se pro něj Keith opravdu brzy vrátí. (CinemArt)

(více)

Diskuze

Wez

Wez (hodnocení, recenze)

konec celkem dobrej,ale jinak mě to vůbec nebavilo-slabý dvě

Badmaniak

Badmaniak (hodnocení, recenze)

To byla hrozná slátanina.
Jako herecký výkon dobrý, ale ten scénář vymýšlel někdo po lobotomii. :(
Takových kixů v logice a úvaze obou hlavních postav, co tam bylo. A ještě ty sestry dvojčata?
Kdyby se mu to zdálo, bylo by to fajn. Kdyby měl halucinace o čase a měl to všechno pomotané, bylo by to taky fajn. Ale dvojče? To už si asi dělali legraci. :)
Dva dni jedou pro bagr a tam to je jak na dálnici. :D

HMTD

HMTD (hodnocení, recenze)

Vždy když vidím takovýto film, tak si říkám, tady někdo chtěl Oskara za film kde nehrál tak skvěle aby si ho zasloužil po vzoru DiCaprio. Já vím jsem hrozný, ale fakt si do dnes říkám, že to natáčení Revenanta asi bylo fakt hrozné, ale ten film je špatný v tolika směrech, že si za něj prostě DiCaprio Oskara nezasloužil i když to samozřejmě je film min na 70%.

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

Divný konec :D SPOILER: možná kdyby to skončilo, jak se ten týpek zvedne a jde do auta, tak by to bylo lepší :D 

Reklama

Reklama