Reklama

Reklama

Kdo přežije - Panama

(série)
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2006

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Danielle DiLorenzo, Shane Powers

Tvrdá soutěž na exotickém ostrově, ve které trosečníci doslova bojují o přežití, vodu, jídlo a náčiní, které jim usnadní život. A v neposlední řadě o výhru v podobě milionu dolarů! (oficiální text distributora)

Recenze (85)

Abes 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nechápu jak si dovolili vyřadit Shanea, na něm celá série stála. Totálně nevyrovnaný magor. To jak pořád brečel kvůli synkovi. U mě je tenhle člověk frajer, ale někdy to fakt přeháněl. Výhrůžky byly sice moc ale dokážete si představit jaká by to byla nuda, kdyby ho v prvním díle Aras nepřemluvil? Terry a jeho vítězná šňůra. Bylo úžasné jak se kmen pomalu hroutil vlivem jediného člověka, neskutečně jsem mu fandil. Cirie tím vším dost dobře proplouvala, ta kovbojka byla vážně kráva a Aras ani Bruce si to nezasloužili. Hodně zábavná série. ()

misa_laska 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ciie naprostá katastrofa a fakt mě mrzí, že se dostala tak daleko. Škoda, že se těch listů nebála natolik, aby skončila. Od začátku jsem jí nemohla vystát a pokaždé jsem doufala, že jí vyhodí. Jen díky vypočítavosti se tam tak dlouho udržela. Danielle se ukázala jako pěkná mrcha a neměla šanci ani proti Arasovi ani proti Terrymu. Moc jsem fandila Terrymu a pokaždé když vyhrál imunitu, tak jsem se fakt těšila na kmenový rady :-). Ale při poslední výzvě, to bylo jasné už od začátku, měla prostě výhodu ve své váze.. Kdyby aspoň ty desky daly soutěžícím různě veliké podle jejich váhy, pak by to bylo spravedlivé!!!! A abych nezapomněla Shane, pro mě s přezdívkou "feťák", byl nejhorší. ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělej cast, zajímavé charaktery soutěžících, nádherný prostředí, dostatek napětí a začátek v podobě neustálých dešťů dal zabrat i těm nejsilnějším. Mám jen 2 drobné výtky. Zaprvé jsem zklamaný, že nevyhrál můj favorit a zadruhé jsem očekával větší zvraty v celkovém příběhu. Vývoj série byl docela předvídatelný. Nejsympatičtější účastnice: Sally a Cirie. Nejsympatičtější účastník: Austin (Terry a Bruce mi nevadili). Celkově za 80% ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery Už hezkou řádku sezón se Survivor snaží zaujmout diváka nějakým trikem, tajnou imunitou, rozdělením kmenů, a podobně. Panama spojuje všechno, má exilový ostrov, tajnou imunitu a rozdělení kmenů podle pohlaví a věku hned na čtyři, vůbec poprvé v historii soutěže. Cast je rozmanitý a zajímavý, výstřední a sympatický, takový, že si snad každý může najít nějakého oblíbence. To je určitě velké plus. Kromě toho se však poprvé objevuje jeden z největších stratégů Survivora, kterého se dočkáme ještě několikrát. Vítěz: 1* - řadu bohužel przní vítěz, který je naprosto nahodilý, většinu času bez jakékoli strategie, a navíc s otravnou osobností. Je jediným důvodem, proč má tak skvělá řada ode mě jenom 4 a ne 5*. Top 20: Cirie Fields. Oblíbenci: Courtney Marit, Shane Powers ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prostředí nebylo moc zajímavé, ani ostrov vyhnanství..Ale soutěžící byli supr i rozdělení :) _______________________________________________________________________________________________ V kmeni Casaya (starší ženy) jsem fandila jen Cirie (nechápu proč byla ve starších ženách :D) - super hráčka, celkem nenápadná, udržela se v podstatě odzačátku do konce zuby nehty a nakonec byla ještě nejoblíbenější hráčka.(auto si zasloužila) .. V kmeni LaMina (starší muži) mě moc nezaujal Bruce, ačkoliv musel odejít kvůli nemoci tak mě to nějak netrápilo..Shane byl sice blázen ale můj favorit :) škoda ho..Terry byl něco jak Cirie - držel se zuby nehty :)..Bayoneta (mladší ženy) Danielle pomalu ani nevím jak se procpala až do konce a Courtney mě pobavila jen tím že je "nejotravnější člověk" :)..Nakonec kmen Viveros (mladší muži) mezi nimi vítěz Aras - fandila jsem mu více než Danielle a Terrymu takže jsem spokojená :) .. Každopádně škoda, že nevyhrála Cirie.. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (9)

  • V této sérii byl poprvé představen nový speciální prvek soutěže ostrov vyhnanství. (x_silver)
  • Soutěžící Shane Powers kouřil před nástupem do soutěže po dobu 20 let 3 krabičky cigaret denně. (Mičl)

Reklama

Reklama