Reklama

Reklama

Kdo přežije - Panama

(série)
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2006

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Danielle DiLorenzo, Shane Powers

Tvrdá soutěž na exotickém ostrově, ve které trosečníci doslova bojují o přežití, vodu, jídlo a náčiní, které jim usnadní život. A v neposlední řadě o výhru v podobě milionu dolarů! (oficiální text distributora)

Recenze (85)

Laerry 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poprvé se nám představil Exile island, což beru jako dobré obohacení - v poslední době se pravý survivor efekt začal vytrácet, takže vyhoštění jedince na pustý ostrov, kde je odkázán jen sám na sebe je zase drobný návrat k začátcím soutěže. Co se týče sociální stránky - je tu nový experiment: rozdělení do čtyř skupin podle pohlaví a věku. Nápad to je geniální - škoda jen, že tohle původní rozdělení je brzy "zkaženo" promícháním skupin.... V Panamě se najde opět několik charakterů, které vyčuhují nad průměrem - oduševnělý učitel umění Bruce, magor Shane trpící absťákem (po cigaretách a po synovi), couch potato Cirie, Terry-minátor doslova přežívající mezi mladšími hráči, silikonová Danielle, a Aras, který se rozhodl pro soukromou válku proti Terrymu... ()

Djoker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery. V Panamě se sešlo několik opravdu sympatických hráčů. Bohužel u otěží celé hry byly právě ti, které bych bez milosti hned vyházel. Hlavně Cirie, která byla na odpis už na první kmenové radě, ale v nenápadném stylu ukecaný černošský mamky se dopracovala až těsně pod vrchol. Koho jsem si oblíbil, je asi všem jasné. Terry si z toho udělal svou one man show, i když byl v podstatě sám proti obrovské přesile. Sice vám nemusí být sympatický, ale člověku v této pozici prostě musíte fandit. Paradoxně možná tato situace Panamě ubližuje, jelikož se z toho stává předvídatelná hra hrdiny proti všem. Shane byl naprostý magor, ale přiznám se, že občas mě opravdu dobře bavil. Výskyt sexy holek taky potěšil. Na Sally, Misty a hlavně mrchu Danielle se dívalo fakt pěkně. Z vítěze jsem nadšený rozhodně nebyl. Souboj Terryho s Arasem byl ke konci už hrozně osobní a to se mi moc nelíbilo. Bohužel i Terrymu začaly ujíždět nervy a údajnému Arasovu kouzlo jsem navíc ani na chvíli nepodlehl. Favorit: Terry, Oblíbenci: Danielle, Sally, Bruce, Austin. ()

Reklama

Rosaviva 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bohužel zatím nejslabší série, kterou jsem viděla. Hlavně za to mohl příšerný výběr soutěžících, počet těch co mi byli sympatičtí se dal spočítat na prstech jedné ruky, proto se docela divím, že jsem spokojená s tím, kdo vyhrál. Nevím co tu všichni mají proti Cirii, ona byla jedna z těch málo sympatických lidí, už proto, že tam dokázala skoro všechny naprosto skvěle obehrát. Spoiler: Tahle řada by měla mít motto: Stěžujte si jak tam nechcete být, proste, aby vás poslali domů, nadávejte jim, řvěte na ně a oni vás stejně domů nepošlou a málem to dotáhnete až do finále. Shane byl jeden z nejmíň sympatických lidí co jsem tam kdy viděla. 3* ()

Larushka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozdělení na 4 kmeny, ostrov vyhnanství, tajná imunita - bylo toho hodně. Jasného favorita jsem si mezi soutěžícími nenašla, sympatických tam bylo více lidí, ale ti bohužel postupně vypadli, až zbyla stupidní dvojka. Díky téhle sérii jsem si uvědomila, že dabing dělá opravdu hodně, jestli mě to ale přesvědčí k sledování v originálu, to zatím nevím. Zajímavé bylo, že jsem ze začátku Cirie fakt nemusela, ale musím uznat, že hru hrála velmi dobře. ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Komentář obsahuje části této série = pokud jste sérii neviděly, tak si tento komentář prozatím nečtěte. Opět si vzpomínám na mládí, kdy jsem sledoval pořad ,,Kdo přežije,, (jen přesně nevím jakou sérii z prvních sérií) a i u této novější řady se bavím. Oproti Guatemale je zde hned několik kladných změn a to hlavně jak skrytá imunita (hned je o drama postaráno, když dostanete 4 hlasy a váš soupeř 6, ale skrz jeho případnou imunitu můžete jít domů vy). Co se politikaření týče tak se tu stále drží kompaktní bloky z původních kmenů = různé intriky a přeběhlíci tu prozatím chybí (ač náznaky tu jsou a nějaká ta zrada taky nastane) na rozdíl třeba od Guatemaly. Fandil jsem Daniel a Arasovi (sice tyto typy nemám rád, ale Aras mi je nějak svým vystupováním sympatický). Nakonec se série vyhrotila a už tu byly nečekaná vyřazení, spory a nakonec i vítěz/ka mile překvapil/a. Terry si za hru zasloužil vyhrát nejvíce, ale nepřál jsem mu za jeho arogantnost, kdy jemu je 40+ je zkušený atd.. vyhrává a ještě se směje do ksichtu tomu koho porazí a je to mistr světa... 4z5 ()

Galerie (11)

Zajímavosti (9)

  • Natáčelo se v Perlovém souostroví u pobřeží Panamy. (LEGACY)
  • Soutěžící Shane Powers kouřil před nástupem do soutěže po dobu 20 let 3 krabičky cigaret denně. (Mičl)

Reklama

Reklama