Reklama

Reklama

Kdo přežije - Cookovy ostrovy

(série)
  • USA Cook Islands
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2006

Obsahy(1)

Tvrdá soutěž na exotickém ostrově, ve které trosečníci doslova bojují o přežití, vodu, jídlo a náčiní, které jim usnadní život. A v neposlední řadě o výhru v podobě milionu dolarů! (oficiální text distributora)

Recenze (140)

KanoJJ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna s nejlepších řad. Mý největší favoriti: Parvati, Nate. Na druhou stranu prostě strašlivě nenávidim Flicku, ta je tak ta úplně nejdebilnejší kráva v celý historii soutěže snad?! .... A po shlídnutí FvF a HvV už vim že tohle je nejvíce zasloužilá řada hlavně proto, že mi dala mou největší oblíbenkyni Parvati. ()

juta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další skvělá řada plných zvratů a nečekaných událostí. Nejvíc mě dostal 9., 10. a 11.díl. To jsem zůstal sedět s otevřenou hubou. Má nálada byla jak na houpačce. Nejdříve jsem byl hodně naštvaný a překvapený, ale s 11.dílem jsem se zase uklidnil. Rozhodně tahle řada patří společně s Panamou na vrchol všech řad co jsem doposud viděl. Oblíbenci Ozzy a Yul (ze začátku). S vítězem jsem spokojen. ()

Reklama

Hashirama 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ač je tomu již pár let, kdy jsem Cookovy ostrovy viděl, dodnes se pro mě jedná o nejlepší sérii. Parvati je nejlepší ženskou hráčkou, z Ozzyho všichni šíleli (dokud si o sobě nezačal moc myslet) a tříhodinový rozdělávání ohně sirkama je třešničkou na dortu. K tomu ještě slušný vítěz. Nejlepší sezóna a pamětihodná televizní událost. Favoriti: Ozzy, Parvati, Yul ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery Po Panamě další série se čtyřmi kmeny se setkala se silnou diváckou odezvou. Nejen proto, že dělení kmenů je kontroverzní (dělení podle rasy - běloši, černoši, asiati a latinoameričani) a mnozí soutěžící podlehli rasovým předsudkům i stereotypům, ale i proto, že patří mezi nejdramatičtější a nejzábavnější řady celkově. Vítěz: 4* - zdánlivě jeden z nejlepších vítězů, vyrovnaný strategicky, sociálně i fyzicky, se skvělým výkonem na poslední radě, pravdou ovšem je, že díky nedomyšlenému systému tajné imunity by musel být sakra neschopný, aby se do finále nedostal. Top 20: Parvati Shallow, Yul Kwon. Oblíbenci: Jonathan Penner, Candice Woodcock ()

Larushka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozdělení do 4 kmenů podle etnik je sice zajímavé, ale víc mi vyhovuje tradiční dvoukmenové. S poslední čtyřkou jsem byla spokojená, jejich jízda byla opravdu neuvěřitelná. Těšilo mě, že je v pořadu Sundra, protože mi hrozně připomíná Angelinu. :) Co se týče soutěží byl Ozzi fakt pašák. Docela jsem měla ráda Parvati. Vítězství jsem vítězovi jednoznačně přála. Každopádně by mě zajímalo, co by se dělo, kdyby došlo ke shodě hlasů 3:3:3, to by se pak pro veliký úspěch znovu rozdělával oheň nebo co? :) ()

Galerie (9)

Zajímavosti (9)

  • Serie se natáčela u ostrova Aitutaki v souostroví Cookových ostrovů v jižním Pacifiku. (x_silver)
  • Druhá série, ve které měli soutěžící možnost jít do druhého kmene a zároveň první série, ve které toho dva soutěžící využili. (Zix.)
  • Poprvé byli soutěžící rozděleni do kmenů podle etnického původu. (Zix.)

Reklama

Reklama