Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (30)

plakát

Kdo přežije - Caramoan (2013) (série) 

Na tuhle řadu jsem se dívala hned po Nicrague, která byla docela dost slabá, takže jsem pocítila rozdíl. Ruka osudu to zřídila tak, že Brenda mi strašně vadila v její předchozí řadě, ale strategicky jsem jí tam brala, ale tady jsem jí měla ráda (asi se řídila radou svýho tatínka "Be humble", což mi vyhovuje) ale strategicky to teda dost podělala. Jinak jsem fandila Malcolmovi a Corinne. Vítěz je z finálový trojky to nejmenší zlo, protože pořád lepší vítěz ve stylu Survivor meets Woody Allen než labilní uřvaná strašidelná ženská (kvůli tý scéně se zubama už jsem tejden nespala...) nebo lidská maska (kvůli jejímu ksichtu se bojím stárnout). Reunion veliká velikánská slabota, ani nemam slov.

plakát

Kdo přežije - Nikaragua (2010) (série) 

Naonka.. to teda vážně nechápu jak se na světě takovej idiot mohl narodit.. sem si řikala do doby než v Reunion byla její matka, která byla taky dost na pováženou, takže se vlastně ukázalo že 1+1=2. Ale Fabio mě dost bavil a fandila jsem mu. Podle mě jasnější než slunce, že to, z čeho na konci udělal strategii vlastně žádná strategie nebyla, ale who cares, lepší než nic. Celkově byl totiž cast pro mě dost tragédie.. Všemi uznávaná stařenka Jane, mě leda tak srala, Brenda sice myslim super stratég, ale shrnula bych jí jako povýšenou čubku, Chase, kterej neměl ani náznak koulí, slizoun Sash, kterej se marně snažil předstírat, že není gay... Oblíbenci: Fabio, Marty

plakát

Kdo přežije - Jižní Pacifik (2011) (série) 

You stupid, stupid season! Stupid winner, stupid challenges, stupid almost everybody in the game... Jedinej oblíbenec: Whitney.

plakát

Kdo přežije - Tocantins (2009) (série) 

I Love You, JT... <3 Dost dobrá řada, takhle spokojená s vítězem sem dlouho nebyla. Strategie od ostatních hráčů bych řekla celkem na hovno, ale what the fuck, když to nakonec dopadlo dobře.

plakát

Mami, ožeň mě (2011) (pořad) 

NIKDY v životě sem neviděla nic lepšího, u čeho bych u každýho dílu se rozbrečela smíchy.. E P I C fakticky..

plakát

Kdo přežije - Jeden svět (2012) (série) 

Trochu mi tahle řada připomínala Fiji.. tim jak byla blbá (i když pořád ne tak blbá jako Fiji).. Nejvíc nejnudnější lidi a úplný blbečci. Kim to možná trochu myslelo.. ale to obří obočí a náznak kníru? Seriously? Come on, to přece v nikom nemůže vzbudit důvěru.. Ale tak asi neni příliš těžký přechytračit takový blbšteiny, který se v týhle sérii objevili.. Žádná sláva fakt. Takhle debilní řada je prostě předzvěst toho, že ta další bude ve srovnání s ní úplně ta největší survivorbombapecka! už se těšiim

plakát

Hotel Paradise (2012) (pořad) 

Shlídla jsem už všechny řady Kdo přežije, který stály za shlídnutí a pak přišlo velký reality show prázdno. Tak sem navázala na HP, protože je to v podstatě úplně to samý, jen větší pínák a větší koncentrace hloupějších lidí. A ani nechápu pravidla, protože jsem začala pozdě po začátku, ale což.. Zato vim, že moje nejoblíbenější soutěžící byla tak dva dny Diana a po jejím odchodu je to Nela a nenávidim Lenku.

plakát

Kdo přežije - Mikronésie (2008) (série) 

Nejlepší série. Už nikdy nebudu s vítězem Survivora spokojenější víc, protože ten člověk je v daným pohlaví moje No.1. Super nápad zmixovat favority a fanoušky, i když ze začátku mě stejně zajímali jen favoriti. Přehodnotila jsem názory na některý osobnosti (začla jsem mít jakž takž ráda Cirie, oblíbila jsem si Ozzyho a když začal bejt nafoukanej tak mu přála jeho osud, Eliza mě trochu obměkčila, Pennera sem trochu pochopila, Fairplayovi sem nevěřila) a nakonec sem dala šanci i fanouškům..

plakát

Kdo přežije - Fidži (2007) (série) 

Člověk se kouká na filmy proto, že tam chce vidět hezký lidi, když už to nemá ve svým okolí. Když ho to začne štvát, začne koukat na reality show, kde je většina lidí průměrnejch až ošklivejch a 1-2 hezký (těm pak kvůli jejich vzhledu buď fandí, nebo nefandí). Kdo je ta hezká osoba tady?! Všichni jsou tam tmavovlasý a nesympatický... (Casting asi tak 1/100)

plakát

Kdo přežije - Austrálie (2001) (série) 

Hmmm, nějak mi tyhle lidi vůbec nepřirostli k srdci. Spíš jich víc nemam ráda a zbytek mi jsou ukradený, a ještě ke všemu se mi ani nelíbí prostředí.. já chci moře, jediný krásný jsou ty záběry na klokany... Nejradši asi Elisabeth a největší nenávist Jerri..Ale jinak teda žádný vzrůšo mi přijde a navíc tam ani neni pořádnej fešák! no kde to žijem?! :D A s vítězem/kou spokojená teda ani trochu nejsem