Reklama

Reklama

Kdo přežije - Cookovy ostrovy

(série)
  • USA Cook Islands
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2006

Obsahy(1)

Tvrdá soutěž na exotickém ostrově, ve které trosečníci doslova bojují o přežití, vodu, jídlo a náčiní, které jim usnadní život. A v neposlední řadě o výhru v podobě milionu dolarů! (oficiální text distributora)

Recenze (140)

O.Peta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Cookovy ostrovy jsou zatím tou nejlepší reklamou na Survivor. Zásluhu na tom má skvělá kombinace výborného výběru prostředí, tak i casting hráčů. To, že jde o pestrý výběr osobností, o tom není pochyb, to je v každé řadě. Zde je ale hned několik zajímavých charakterů, které dokážou hru táhnout a uvést ji do tempa. Za všechny stačí jmenovat Yula, Johnatana, Ozzyho a když se přidá třeba blázen, jako je Cao Boi, tak je o zábavu postaráno. Další, co dělá tuto řadu o tolik lepší oproti ostatním, jsou zvraty ve hře. Bývá zvykem, že se dočkáme tak jednoho v období sloučení. Tady to ovšem neplatí a blafuje se od začátku a velké zvraty přijdou minimálně dva. Víc nemá cenu psát, po všech stránkách spokojenost (včetně vítěze) a tudíž jasných 100% ()

juta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další skvělá řada plných zvratů a nečekaných událostí. Nejvíc mě dostal 9., 10. a 11.díl. To jsem zůstal sedět s otevřenou hubou. Má nálada byla jak na houpačce. Nejdříve jsem byl hodně naštvaný a překvapený, ale s 11.dílem jsem se zase uklidnil. Rozhodně tahle řada patří společně s Panamou na vrchol všech řad co jsem doposud viděl. Oblíbenci Ozzy a Yul (ze začátku). S vítězem jsem spokojen. ()

Reklama

Rosaviva 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musim říct, že velice podařená řada, snad jedna z nejlepších co jsem doteď viděla. Spoiler: být Becky, tak bych se v tom finále (a i v tom souboji v rozdělávání ohně) propadla hanbou. Myslím, že to měl vyhrát Ozzy, byl rozhodně sympatičtější a zasloužil by si to víc než Yul. Kdo mě vytáčel nejvíc byl Jonathan, vskutku na pěst. Nechápu, že se tam udržel tak dlouho. ()

JuniorSrky 

všechny recenze uživatele

Nejlepší ze všech řad... Mojí nejoblíbenější se stala hlavně kvůli Ozzymu. Obyčejnému klukovi, který věří ještě stále na lepší svět a změnu konzumní společnosti. Dal do toho maximum tělem, srdcem i duší. Yonathanovi, který se projevil jako ten největší hajzl, ale reputaci si u mě vydobyl díky Reunionu, kde měl skvělej proslov a hlavně tomu, jak hrál v Mikronésii. Yulovi, který vynikal nadprůměrnými výkony po všech stránkách, avšak jeho nejsilnější se stala schopnost manipulovat, ipřesto si ho vážím za jeho promyšlenou strategickou hru a čestnou povahu... Dále můžu zmínit Nata, Cao Boie a další... Prostě bez debat perfektní řada![85%] ()

st.verka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mne zatím nejzábavnější řada. Skvěle si tam jdou po krku a neodpustí žádný podraz. Naprostou jedničkou je pro mne Ozzy, takový druhý Pirát z Karibiku. Jinak "děkuji" Cubinhovi, že nám, kteří jsme si to nestáhli z internetu, vykecal, kdo nevyhraje. Ten SPOILER je dobrý tak pro prvňáky, kteří čtou pomalu. Já se prostě včas nezastavila. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (9)

  • Série byla fanoušky pořadu z Česka a Slovenska, kteří hlasovali na webu věnovaném pořadu v roce 2012, zvolena jako nejoblíbenější. (x_silver)
  • Druhá série, ve které měli soutěžící možnost jít do druhého kmene a zároveň první série, ve které toho dva soutěžící využili. (Zix.)
  • Serie se natáčela u ostrova Aitutaki v souostroví Cookových ostrovů v jižním Pacifiku. (x_silver)

Reklama

Reklama