Reklama

Reklama

Kdo přežije - Fidži

(série)
  • USA Fiji
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2007

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Edgardo Rivera

Schyluje se k něčemu strašlivému. Tvrdá soutěž na exotickém ostrově, ve které trosečníci doslova bojují o přežití, vodu, jídlo a náčiní, které jim usnadní život. A v neposlední řadě i o výhru v podobě milionu dolarů! (dan.pacino)

Recenze (113)

Hrabka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně dobrá série, nevím proč má oproti ostatním tak nízké hodnocení... Od začátku do konce mě to bavilo, i když musím říct, že finále už nebylo tak zajímavé, protože bylo naprosto jasný, kdo bude z "Final 3" zvolem vítězem. Před Fidži jsem viděl Čínu, která je podle mě méně zajímavá. V této sérii se vyskytuje celá řada zajímavých postav, parádních zvratů a hodně zajímavých situací. Kmenové rady jsou zde v celkovém pohledu jedny z nejzajímavějších. A navíc jsem se konečně dočkal obstojného vítěze, který si ten meloun zaslouží. Spoilery: Jinak mě asi nejvíc zaujal koumák Yau-Man, který u mě nejvíc zabodoval ve výzvě "hod oštěpem a střelba lukem", tam si ty všechny namakance hodně dobře vychutnal. :-D Dobrý byl i Rocky, ale pak to začal přehánět a vůbec se nedivím, že ho vyloučili. Alex + Edgardo byly dobří a féroví hráči, škoda že věřili tomu pitomcovi Dreamzovi. Zajímalo by mě k čemu Dreamz tak nutně potřeboval auto, když nemá ani řidičák, podrazák... Největší kráva nejen v této sérii je jednoznačně Lisi, taková pizda se jen tak nevidí. ()

blazma 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi se mi to nelíbilo, kvůli toho prostředí a atmosféry. Cast byl půl na půl a taky nedělal tak dobrý dojem. Zkrátka když mě jedna epizoda nadchnula, ta další mě zase zklamala a bylo to celou dobu na houpačce. Z hráčů topovka Rocky, Michelle, Boo, Earl a Yau-man. Ti co mi lezli na nervy Dreamz, Anthony. ()

Reklama

PabloFuentes 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musím říct, že řada, co se týče děje, byla skvělá, ale nějak mi nikdo ze soutěžících velice nepřirostl k srdci. Proto to nižší hodnocení. Navíc celá ta situace ohledně Yau-Mana a Dreamze a jak Dreamz pořád mlel jak udělal správnou věc a jaký to je dobrák. To bylo celé tak moc na přes držku! Ještě že jsou Amíci takový dobráčci. S vítězem jsem spokojen a z finálové trojky to byla jediná volitelná možnost. ()

lili6 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak již bylo řečeno v někrých komentářích, začátek slabší, ale posledních pár dílů jsem koukala s otevřenou "tlamou", co se to tam děje. No prostě bezva řada a možná bych řekla, že i lepší než vyzdvihované Cookovy ostrovy. Jinak s vítězem jsem souhlasila, pokud se jedná o výběr z poslední trojky, ale měl to vyhrát Yau man, jelikož to byl velmi vychytralý asijský "strejda", který i přesto, že byl podceňovaný, především fyzicky, dokázal všechny překvapit. Hrál dobrou hru, škoda, že to nemohl dotáhnout dokonce. ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Komentář obsahuje části této série = pokud jste sérii neviděly, tak si tento komentář prozatím nečtěte. Opět si vzpomínám na mládí, kdy jsem sledoval pořad ,,Kdo přežije,, (jen přesně nevím jakou serii z prvních sérií), ale tato řada mne až tak moc nebavila hned z několika důvodů: 1. neměl jsme tu někoho komu bych hned od začátku vyloženě fandil 2. naopak dost lidí mne začalo víc a víc štvát 3. na začátek dostaneme plány, materiál atd.. a hle máme úplně vyšperkovaný tábor a pomalu na každé soutěži dostanu nějaké jídlo = fůra věcí zdarma . Co se hry jako takové týče tak jsem přál Lilian a Garymu, ale jejich brzký konec mému hodnocení taky nepomohl. Postupně jsme začal přát Yau-Manovi, který se choval po většinu série vzorně, nepodrážel a dokonce i dokázal dát důvěru hráči, který několikrát zradil a přesně proto nakonec prohrál (je fakt, že tah s tím, že dám ti auto a ty mi za to imunitu, kterou mě pošleš do finále byl geniální). Nepochopil jsem Dreamze, podrazy v průběhu se dají pochopit, ale finální podraz byl fakt hnus.. Tudíž z finálové trojky jsme nepřál nikomu,ale když bych musel volit tak dám hlas konečnému vítězi, protože ten byl z té trojky asi nejlepší.. 3z5 ()

Galerie (5)

Zajímavosti (8)

  • Gary Striteski je potomkem imigrantů z Československa, jeho rodiče se zde narodili. (Zix.)
  • !!!SPOILER!!! Vítěz Fidži Earl byl vybrán na poslední chvíli - dva dny před odletem. (Kulmon)
  • Většina účastníků této série jsou kamarádi lidí z produkce pořadu a jediným účastníkem, který prošel běžným castingem, je Gary Striteski. (Zix.)

Reklama

Reklama