Reklama

Reklama

Kdo přežije - Tocantins

(série)
  • USA Tocantins (více)
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2009

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Benjamin Wade

Obsahy(1)

Přechytračit, přelstít a přežít, toto všechno musí udělat soutěžící, aby vyhráli jeden milion dolarů. Ten, kdo nevyhraje imunitu bude vyloučen naopak, kdo získá imunitu bude mít větší šanci dostat se před závěrečnou kmenovou radu a stát se tak posledním přeživším. Poznejte krásy Jižní Ameriky, konkrétně brazilských lesů a plání. Boj o vodu, pití, místo v kmeni, s počasím a hlavně s nebezpečnými predátory to vše uvidíte v sedmnácté řadě Survivor: Tocantins - Brazilian Highlands. (reich)

(více)

Recenze (79)

Deimos

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pozor spoilery-TV/// Soutěžící 8/10 Děj 9/10 Hudba 8/10 Prostředí 9/10/// PLUS: fandil jsem Sieře, dobrou hru hrála Taj, a výtěz je celkem sympaťák, navíc to byla hra plná zvratů a nedalo se dost dobře předvídat víc jak 3 kmenové rady dopředu, navíc i těm, kterým jste v jednu chvíli tolik nefandili, tak jste jim to potom přáli (Erinn), u níž rovněž dodám, že jsem nečekal, že se dostane tak daleko, potěší opět výborná technická stránka (kamera, prostředí, hudba) MÍNUS: přesto si myslím, že to je o něco slabší řada než Gabon, je tu pomatený Coach, u kterého nevím jestli se mu mám smát nebo ho litovat (následně ve 20té řadě na mě působil jako citlivý dobrák žijící ve svém vlastním světě) a taky mi vadila skutečnost, že jsem si tu našel jen jednoho oblíbeného soutěžícího./// Shrnutí: Bylo toho napsáno dost. Tocantins má svoje určitě klady, ale lecos by jsem si předostavoval i jinak. Někdy je škoda, že nelze u dalné série něco jako druhá varianta kdy by ze začátku vypadli ti co to dotáhli nejdál a šanci by tak dostali ti, které jsme neměli možnost poznat. Byla by to zase jiná hra. Ale to už trošku fantasíruji. Příště mě poprvé čeká Russel, tak uvidíme./// Celkem 86%/// ()

Larushka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S vítězem jsem spokojená, byl to sympaťák každým coulem. Sierra mi vůbec nevadila, averze vůči ní mi přišla fakt zvláštní. Tysonovo ego bylo fakt neuvěřitelný, byla jsem ráda, když vypadnul. A Coach? Díky němu přestávám věřit, že se jedná o reality show, připadá mi to, čím dál tím víc naskriptované. A teď vzhůru na Samou. ()

Reklama

kajda.l 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILER! Nemám rád série, kde mi pohled na celou řadu pokazí nesnesitelný vítěz. Ovšem Amerika samozřejmě zajásala nad vítězstvím svého typického "poctivého" oslizlého K(J)apitána A(T)merika. Fuj! Za trojzlo v podání tupého vítěze, narušeného egomaniaka Coache (poprvé!) a buzny Tysona puntík dolů... Vše ostatní ovšem dobré, hlavně hustokrutá mrška Erinn :* a nejlepší intro. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery. K této sérii jsem se dostal s vědomím toho, že se v ní objeví jistý Coach, který následně dostal šanci ještě ve dvou sériích, což už něco znamená. Nevěděl jsem, čím si vysloužil takovou pozornost, ale o jeho následné účasti ve Villains jsem byl informován, takže jsem od něho očekával podlou a možná i zábavnou hru. To, co od začátku předváděl, mi však přišlo jako hodně špatný vtip. Nebavilo mě to, spíše nudilo, místy i uráželo. Kecy o poctivnosti, úctě a snaze změnit hru mi přišly naprosto směšné, navíc byl tragický v soutěžích i táboře, ale čekal jsem, že se něco stane. A stalo se. Ukázal se jako nemocný člověk, který uvěřil vlastním lžím a jeho ego konečně dostalo pořádnou masáž, když jeho sestřihy sledovaly miliony lidí u obrazovek. Jedno mu však upřít nelze, od začátku měl jistou auru vůdce, i když v jeho kmeni byly takové persony jako bavič Tyson a sympaťák Brendan. Nikomu není lhostejný i já ho nemůžu přestat řešit, i když bych se tady rád zmínil i o dalších hráčích. Mým největším oblíbencem byl J.T., dobrák s tím nejúpřímnějším pohledem. Ze začátku to nevypadalo na tak vysoké hodnocení, jenže skvělý vítěž automaticky znamená skvělou sérii a tady byl snad nejlepší ze všech. Závěrečná kmenovka byla díky zákeřné porotě, která proti sobě poštvala kamarády, velkým peklem a Reunion zase neskutečně zábavný. Favorit: J.T. Oblíbenci: Brendan, Tyson, Sierra, Erinn, Candace. ()

heyda 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně podceňovaná série! Překrásné prostředí, super odměny, výborný casting a především tři zajímaví soutěžící: roztomilá a emotivní Sierra, nedostižný zemědělec J.T. a šílený potetovaný zabiják draků a filosof Coach. Tato série má jednu z nejdrsnějších obhajob před porotou a vítěz si to skutečně zasloužil. Tocantins patří mezi to nejlepší, co Survivor nabízí, takže doufám, že hodnocení ještě stoupne. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (5)

  • Toto je zatím poslední řada Survivor s 16 hráči. (Hidan)
  • Tamara „Taj“ George je zpěvačka kapely SVW (Sisters with voices) a manželka bývalého hráče NFL Eddieho George. (Zix.)

Reklama

Reklama