Reklama

Reklama

Kdo přežije - Samoa

(série)
  • USA Samoa
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2009

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Russell Hantz, Monica Padilla, Erik Cardona

Obsahy(1)

Další, v pořadí již devatenáctá série Kdo přežije, se natáčela na samojském ostrově Upolu. Jako tradičně je dvacet soutěžících rozřazeno do dvou kmenů (Foa Foa a Galu) a v následujících devětatřiceti dnech budeme opět svědky bojů o "imunitu", jídlo a základní potřeby. Chybět samozřejmě nebudou ani kmenové rady. Kdo vydrží do konce a vyhraje milión dolarů? (Deco.20)

(více)

Recenze (116)

kinghome 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rusell!!! Tohle je jedinej tahák téhle série.... Pro mě nejlepší taktickej hráč survivoru vůbec! A taky se stává mým nejoblíbenějším hráčem. Ale už od začátku jsem byl smířenej, že nejspíš vyhrát nemůže, protože se to dřív nebo pozdějš ty soutěžící dozvěděj. Ale vítěz/ka mi vůbec nevadil/a. A také se zde objevil můj asi nejmín oblíbenej hráč hned po Dreamzovi. A to Jason! S prominutím to byl zkurvenej negr, kterej měl vypadnout jako první možná jako druhej. Ale rozhodně se neměl dostat tak daleko. Byla to hrozná lama. A vadil mi tam tak moc, že týhle sérii schází ten kousek k 5 *. Ale rozhodně jedna z těch hodně vydařenejch sérií. ()

LabySo69 

všechny recenze uživatele

(SPOILER) S vítězem nejsem spokojenej ani trochu, můj favorit byl jasnej...prostě ten, co byl nejvíc vidět...škoda, protože Russell zahrál hru jako bůh, ať už byl zmrd na ostatní jakej byl, dokázal věci, který před nim nikdo nedokázal a jako stratég byl prostě nejlepší a je škoda, že ostatní si to nedokázali přiznat a nenechali ho zvítězit. I přesto je to nejvýraznější osoba ze Survivorů, který jsem viděl. ()

Reklama

donnovann 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Moje druhá nejoblíbenější řada díky samozvanému "králi" survivoru Russel Hantzovi. Na tomto hráči stojí celá řada, i když s malinkou pomocí produkce (brzké sloučení protože hrozil zánik kmenu kde byl právě zmiňovaný Russel) kraloval celé řadě. Bohužel jeho slabá sociální stránka vzala za své. Vynikající prostředí, jedny z nejlepších kmenových rad a tajné imunity stále v oběhu. Kmen Galu zde nedostává skoro žádný prostor ale celkově opravdu jedna z nejlepších řad vůbec! Dávám 99% ()

kajda.l 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dokonalá subtilní hra na pozadí psychotického řádění samozvaného krále hry a pak, že jsou blondýny blbé. Jedna z nejpůvabnějších, nejvychytralejších a nejúčinějších her v historii celého Survivora, která se pravdopodobně u značné části fanoušků s moc velkým pochopením nesetkala. Ovšem přesto věřím, že jí v samotném finále přecijen palec držela většina. Za mě Thumbs Up pro vítěze. Za Marissu pláču doteď a Ben je pravděpodoně zatím jediným hráčem během všech sezón, kterému, být na ostrově, dám dělo. ()

danielosbourne 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILER: Samoa je po dlouhé době řada, která dokáže zabavit. Ano uznávám, že je to především zásluha Russela H. Sice jsem si ho moc neoblíbil, ale na kmenových radách zajistil zábavu a mnoho zvratů. Hlavně tedy po sloučení, kdy člověk nevěděl, kdo půjde večer domů. Je to taková řada plná překvapení. Bretta si člověk všimne, až když na ostrově skoro nikdo není a on se ukáže tim nejlepším způsobem jaký mohl být. Sice jde o řadu, kde opět nevyhrál muj oblíbenec od prvního dílu, ale víte co ?? Konečně se po dlouhej době probojoval do Top 3. Takže pro mě to byla napínavá řada. Oblíbení hráči: Mick, Brett Nejméně oblíbení: ------ ()

Galerie (6)

Zajímavosti (9)

  • Tato řada měla mít původně jen 18 soutěžících. (Hidan)
  • Když byl evakuován člen Foa Foa Mike Borassi, musel i tak poté jeho kmen na kmenové radě vyřadit dalšího člena z kmene. Když byl později evakuován člen Galu Russell Swan, jeho kmen nemohl dokončit soutěž a tedy prohráli. Kmen Galu poté na kmenové radě nikoho vylučovat nemusel. (Zix.)
  • V této sérii byl poprvé objeven skrytý symbol imunity bez jediné nápovědy, a to hned opakovaně. (LucasAbelle)

Reklama

Reklama