Reklama

Reklama

Kdo přežije - Ostrov vykoupení

(série)
  • USA Redemption Island
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2011

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Rob Mariano, Russell Hantz, Andrea Boehlke

Obsahy(1)

Tvrdá hra o přežití, kde každý doslova bojuje o místo v kmeni. Kdo se nepřizpůsobí, kdo nevyhraje imunitu, ten bude vyloučen.
Hráči poté co je kmen vyloučí nejsou vyřazeni ze hry, nýbrž putují na Ostrov vyhnanství, kde budou mít šanci se v určitý čas a po vyhrání soubojů s ostatními vyřazenými do hry opět vrátit. 
Soutěžící se musí vypořádat nejenom s tvrdými podmínkami na ostrově, ale i s nedostatkem vody a jídla. 39 dní, osmnáct soutěžících a pouze jeden se stane posledním přeživším, který vyhraje jeden milion dolarů.
Poznejte krásy tohoto prostředí: Karibského moře, Tichého oceánu a nakonec Jížní Ameriky. Toto všechno vám přináší dvacátá řada Survivor. (reich)

(více)

Recenze (100)

hulinsky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Genialni one man show v podani Bostona Roba, kteremu neni co vytknout. Nabeh a potencialn na nejlepsi serii ever totiz zhatili hned v pocatku ti amateri, kteri se nepochopitelne vzdali sve jedine sance na uspech - Russella. Boston Rob si s nimi pote uz jen vytiral prdel natolik peclive, ze jim nedal sebemensi sanci si cuchnout, coz sice znamenalo absenci zvratu ci prebehnuti, presto bylo fascinujici sledovat, s jakou jistotou mel Mastermind hru celou dobu pod kontrolou. Ignoratum z druheho kmene nikdy neodpustim, ze pripravili divaky o nejlepsi mozny zazitek - zazit a sledovat primy boj a valku v podani dvou nejlepsich hracu v historii teto hry - Mariana a Russela. Boston Rob ftw ! ()

Trixinka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery. Škoda, že Russell vypadl tak brzy. Mohlo to být zajímavější. Jinak Rob s přehledem vítěz, pěkně si všechny povodil jak potřeboval. Jako zajímavý prvek hodnotím ostrov vykoupení, příjemná změna. Jen škoda, že tolik soutěží o imunitu bylo zaměřených na skládačky a výdrž. Chtělo to něco akčnějšího :) ()

Reklama

WolfIssen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co se týče "Robova kmene", musím fakt uznat jednu věc. Ačkoli jsem doteď Roba nemusel a měl jej jen za šťastného a namachrovného manipulátora, kterému každý povedeně zobal z ruky, dnes uznávám, že je to skvělý hráč jak po fyzické, tak po psychické i sociální stránce. Ten kmen i vítězství patřilo jednoznačně jemu. Skvělá série, v které byly otravné jen zamodlené kecy Mika a Matta. Od bývalého agenta FBI bych čekal lepší a zajímavější hru, než ze sebe dělat šaška a nechat se Robem vláčet až do finálové trojky. Jinak byl můj největší oblíbenec vousatý sympaťák Ralph. Ještě k Russelovi :-) Ten zloun a nejpodlejší hráč, za kterého byl v sérii Samoa a Heroes vs. Villains, už mu nějak přestal vycházet :-) Škoda... ()

dubinak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oblíbenci: Boston Rob, Grant. Řady podle oblíbenosti: Hrdinové proti padouchům, Austrálie, Gabon, Mikronésie, Cookovy ostrovy, Perlové ostrovy, Palau, Samoa, Čína, Amazonie, Guatemala, Ostrov vykoupení, Fidži, Panama, Tocantins, All Stars, Afrika, Nicaragua, Borneo, Vanuatu, Markézy, Thajsko. ()

katuska138 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak již bylo řečeno, dokonalá jízda Boston Roba. Soupeře neměl žádného, všichni za ním šli jako ovce, ale on konečně zcela dospěl a došlo mu, že bez dobrých vztahů nemá šanci na výhru. Narozdíl od Russella, který se dvakrát dostal až do konce, ale dostal se tam jenom díky tomu, že naštval úúúplně všichni a každému hráči stojícímu proti němu bylo zcela jasné, že ve finále je to ten nejsnadněji porazitelný soupeř. jen Russell si stále tupě myslí, že je nejlepší na světě, konečně mu tady trochu spadnul hřebínek. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (12)

  • Rob Mariano se stal prvním a ještě do 27. série pořadu jediným hráčem, který se objevil v pořadu celkem 4krát. (AlohaAnty)
  • V této sérii hráli 2 bývalí hráči NFL – v kmeni Ometepe Grant Mattos a v kmeni Zapatera Steve Wright. (Zix.)
  • Rob Mariano vytvořil nový rekord v počtu dní ve hře. Za svoje 4 účasti v soutěži hrál celkem 117 dní. Později ho překonal Ozzy Lusth se 128 dny. (Stanley619)

Reklama

Reklama