Reklama

Reklama

Kdo přežije - Ostrov vykoupení

(série)
  • USA Redemption Island
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2011

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Rob Mariano, Russell Hantz, Andrea Boehlke

Obsahy(1)

Tvrdá hra o přežití, kde každý doslova bojuje o místo v kmeni. Kdo se nepřizpůsobí, kdo nevyhraje imunitu, ten bude vyloučen.
Hráči poté co je kmen vyloučí nejsou vyřazeni ze hry, nýbrž putují na Ostrov vyhnanství, kde budou mít šanci se v určitý čas a po vyhrání soubojů s ostatními vyřazenými do hry opět vrátit. 
Soutěžící se musí vypořádat nejenom s tvrdými podmínkami na ostrově, ale i s nedostatkem vody a jídla. 39 dní, osmnáct soutěžících a pouze jeden se stane posledním přeživším, který vyhraje jeden milion dolarů.
Poznejte krásy tohoto prostředí: Karibského moře, Tichého oceánu a nakonec Jížní Ameriky. Toto všechno vám přináší dvacátá řada Survivor. (reich)

(více)

Recenze (100)

civrss 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mě horší díl, než předchozí Nicaragua. Nejsou tu zápletky, žádné pořádné hádky, zvraty a všechno, co od Survivora chci. Spoiler alert Vítězství Bostona Roba není překvapivé, je zasloužené a tím pádem nudné. Když vás baví jen jeden účastník, napůl postižený formal special agent Phillip, suck it. Sorry guys. ()

Attta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tato série je absolutně výjmčná strategickou hrou Roba, která byla zatím jedna z nejlepších a nejpreciznějších! Začátek série jsem neskutečně bavil a byl skvěle vyvážený a byl hlavně pestrý. Redemtion island je si myslím zajimavou novinkou, ale přesto si myslím že mám blíže k starému konceptu této hry. Soutěže vynikající, avšak jsem postrádal soutěže v moři (alespoň jenou mohli dát nějakou s loděma). Docela mi chyběly odměny typu spaní na luxusní jachtě a podobně. Jediné faktory, které tuto sérii dělají tak úspěšnou jsou Rob, Russell, Philip a Jeff Probst, který zvládl tuto sérii perfetně i přes mnoho neshod mezi soutěžícími. Série je skvělá, ale jednoznačně musím říct, že pokud by tam nebylo takové obsazení (rob, phil, russell) jaké bylo a skvělý začátek tak se série propadně hodně nízko a nikdo by si ani nevzpoměl, která pak to sezóna to byla. Konec rozhodně nebyl tak napínavý jako začátek a tak za tohle ubírám hvězdu a ještě za to, že jsem z toho neměl ten typicky survivorský pocit jako u těch prvních řad. PS: Pro ty co čtou tento komentář. Nehleďte na to že jsem ubral jednu hvězdu a určitě tuto sérii zkoukněte, je to jedna z nejlegendárnějších sérií survivora. Všechna čest mistrovi Bostonskému Robovi! ()

Reklama

DonQ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mne asi nejslabší série z dosud cca 10-15 viděných. Hvězdní hráči mi nevadí, ale bohužel k nějakému souboji dvou osobností nedošlo vůbec, takže celá tato specialita v sérii přišla vniveč. Co se týká ostrova vykoupení, tak rozhodně bere na atraktivitě a napínavosti soutěže. Zkrátka vyloučení na kmenové radě má znamenat konec a ne tenhle paskvil. Hodně se mi nelíbí casting, protože k dvěma silným hráčům z předchozích řad vybrali skutečně hodně slabou squadru, která celkově zcela propadla. Nebudu spekulovat nad tím, jaký byl záměr TV produkce, ale myslím si o tom své... Rozhodně si nemyslím, že Rob jakkoliv exceloval a předvedl svou nejlepší hru. On totiž skoro hrát nemusel, když měl kolem sebe samé ovce. Takže tahle taškařice je skutečně jen dárek a reklama pro Roba, ale nejde o dobrou zábavu jako v jiných řadách. Jediné co si budu z téhle řady pamatovat pozitivního je agent Shepard, který je fakt cvok a slzy Russella (které snad byly jako jedna z mála věcí téhle řady spontánních). Pro mne tedy velký propadák a už se těším na jiné - lepší řady. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje Spoilery-TV/// Soutěžící 6/10 Děj 6/10 Hudba 8/10 Prostředí 8/10/// PLUS: nápad na Russell vs, Rob, sympatická Andrea, dostatečně dobře hrající Boston Rob MÍNUS: vůbec se mi nelíbil nápad na ostrov Vykoupení, zbytečně moc měnil pravidla hry a hodně zasahoval do dění, které tak nebylo úplně přirozené, Russell je pořád rozporuplná osobnost, fanoušci budou zklamáni že dlouho nevydržel, protože hlavní tahák, tedy souboj s Robem mohl být nadále zajímavý, odpůrci si vychutnají jeho pád, chudák Matt, 2x ho zradili stejní lidé a v jistém momentu stačilo aby ho na svoji stranu přitáhl druhý kmen, ten to neudělal a tak se odporoučel ze hry, přitom by to bylo 6 na 5, takže mohlo být vše jinak, Phillip mě děsně otravoval, přesto nebo právě proto chápu proč si ho tam Rob nechával./// Shrnutí: Jednak jsem čekal od této série víc, ale taky jsem si myslel že všude propíraný zásah a zasahování Jeffa Probsta do pravidel hry nebude tak markantní a viditelné. Bohužel musím souhlasit s odpůrci a konstatovat, že to mojí oblíbenou sérii spíš pohřbívá. Mno uvidíme co bude dál./// Celkem 67%/// ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z povedenějších sérií. Díky debilitě hráčů mohl Rob rozjet nefalšovanou mafiánskou hru na loutkáře, která mu obohatila rodinný rozpočet. Co lze vytknout je snad pouze to, že bylo dopředu známo kdo kdy vypadne. Nový prvek ostrov vykoupení byla abolutní píčovina. Moc mě potěšil negroidní federální agent Philip, který jediný zajišťoval nějakou zábavu. Zajišťoval ji pouze tím, že svoji černou prdel povyšoval nad všechny prdele ostatní. Každopádně byl fajn prvkem. Něco jako byl Coach v dřívějších řadách. Celkově to budou slabší 3*. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (12)

  • Zařazení ostrova vykoupení do systému hry je nápad Jeffa Probsta. (Pepinec)
  • Natalie Tenerelli se ve svých devatenácti letech stala nejmladší účastnicí soutěže všech dob. (Stanley619)
  • Rob Mariano se stal prvním a ještě do 27. série pořadu jediným hráčem, který se objevil v pořadu celkem 4krát. (AlohaAnty)

Reklama

Reklama