Reklama

Reklama

Kdo přežije - Ostrov vykoupení

(série)
  • USA Redemption Island
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2011

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Rob Mariano, Russell Hantz, Andrea Boehlke

Obsahy(1)

Tvrdá hra o přežití, kde každý doslova bojuje o místo v kmeni. Kdo se nepřizpůsobí, kdo nevyhraje imunitu, ten bude vyloučen.
Hráči poté co je kmen vyloučí nejsou vyřazeni ze hry, nýbrž putují na Ostrov vyhnanství, kde budou mít šanci se v určitý čas a po vyhrání soubojů s ostatními vyřazenými do hry opět vrátit. 
Soutěžící se musí vypořádat nejenom s tvrdými podmínkami na ostrově, ale i s nedostatkem vody a jídla. 39 dní, osmnáct soutěžících a pouze jeden se stane posledním přeživším, který vyhraje jeden milion dolarů.
Poznejte krásy tohoto prostředí: Karibského moře, Tichého oceánu a nakonec Jížní Ameriky. Toto všechno vám přináší dvacátá řada Survivor. (reich)

(více)

Recenze (100)

hulinsky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Genialni one man show v podani Bostona Roba, kteremu neni co vytknout. Nabeh a potencialn na nejlepsi serii ever totiz zhatili hned v pocatku ti amateri, kteri se nepochopitelne vzdali sve jedine sance na uspech - Russella. Boston Rob si s nimi pote uz jen vytiral prdel natolik peclive, ze jim nedal sebemensi sanci si cuchnout, coz sice znamenalo absenci zvratu ci prebehnuti, presto bylo fascinujici sledovat, s jakou jistotou mel Mastermind hru celou dobu pod kontrolou. Ignoratum z druheho kmene nikdy neodpustim, ze pripravili divaky o nejlepsi mozny zazitek - zazit a sledovat primy boj a valku v podani dvou nejlepsich hracu v historii teto hry - Mariana a Russela. Boston Rob ftw ! ()

Attta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tato série je absolutně výjmčná strategickou hrou Roba, která byla zatím jedna z nejlepších a nejpreciznějších! Začátek série jsem neskutečně bavil a byl skvěle vyvážený a byl hlavně pestrý. Redemtion island je si myslím zajimavou novinkou, ale přesto si myslím že mám blíže k starému konceptu této hry. Soutěže vynikající, avšak jsem postrádal soutěže v moři (alespoň jenou mohli dát nějakou s loděma). Docela mi chyběly odměny typu spaní na luxusní jachtě a podobně. Jediné faktory, které tuto sérii dělají tak úspěšnou jsou Rob, Russell, Philip a Jeff Probst, který zvládl tuto sérii perfetně i přes mnoho neshod mezi soutěžícími. Série je skvělá, ale jednoznačně musím říct, že pokud by tam nebylo takové obsazení (rob, phil, russell) jaké bylo a skvělý začátek tak se série propadně hodně nízko a nikdo by si ani nevzpoměl, která pak to sezóna to byla. Konec rozhodně nebyl tak napínavý jako začátek a tak za tohle ubírám hvězdu a ještě za to, že jsem z toho neměl ten typicky survivorský pocit jako u těch prvních řad. PS: Pro ty co čtou tento komentář. Nehleďte na to že jsem ubral jednu hvězdu a určitě tuto sérii zkoukněte, je to jedna z nejlegendárnějších sérií survivora. Všechna čest mistrovi Bostonskému Robovi! ()

Reklama

Havaj8 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ale joo, tahle sérka se musí ocenit. Odzačátku to bylo Rob vs. Russel, i když ne ve společným kmeni. A tak jako to (bohužel) udělali s Russelem, se to mělo udělat i s Robem, ale na to byli moc hloupí. Russelův odchod me mrzel po tý jeho jízdě, ale sem rád, že nakonec to jeho poslední slovo nebylo definitvní :) Ostrov vykoupení...změna, ale víckrát bych to vidět nechtěl asi...Matt si zasloužil těch 100 klacků od Sprintu za to co dokázal, vydržel neskutečný věci sám. Holky z Robovy aliance měli něco podniknout proti němu, o tom žádná, každý muselo bejt jasný že proti němu neni šance, ale stejně ho nechali bejt, hloupost. A když uz se Boston Rob dostal dokonce, tak si to prostě odargumentuje tak, aby vyhrál. Tu sérii si naprosto povodil a zasloužil si vyhrát po 4 sezonách. Milion urvala jak Amber díky němu, tak teď už i on na vlastní triko. Kdoví jestli se někdy i on vrátí... ()

WolfIssen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co se týče "Robova kmene", musím fakt uznat jednu věc. Ačkoli jsem doteď Roba nemusel a měl jej jen za šťastného a namachrovného manipulátora, kterému každý povedeně zobal z ruky, dnes uznávám, že je to skvělý hráč jak po fyzické, tak po psychické i sociální stránce. Ten kmen i vítězství patřilo jednoznačně jemu. Skvělá série, v které byly otravné jen zamodlené kecy Mika a Matta. Od bývalého agenta FBI bych čekal lepší a zajímavější hru, než ze sebe dělat šaška a nechat se Robem vláčet až do finálové trojky. Jinak byl můj největší oblíbenec vousatý sympaťák Ralph. Ještě k Russelovi :-) Ten zloun a nejpodlejší hráč, za kterého byl v sérii Samoa a Heroes vs. Villains, už mu nějak přestal vycházet :-) Škoda... ()

jajush 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILERY Na tuhle řadu jsem se především těšila díky Robovi a Rusellovi a koncept Ostrova vykoupení jsem nějak nebrala v potaz (a teď už můžu říct, že se mi ani moc nelíbil a nepotřebuju vidět další takovéhle série). Od začátku jsem věděla, že budu fandit Robovi a to nejen proto, že nenávidím Rusella. Ukázalo se, že zkusil nový způsob hry a vypadalo to pro něj opravdu slibně. Určitě jsou lidi, co si řeknou, proč když hrál tak nefér atd. Hrál výborně. Byl v táboře plným tak jednoduchých lidí, že by bylo škoda toho nevyužít. Nedělal z lidí blbce- už byli a on to zkrátka viděl. Chvíle, kdy mě opravdu naštval bylo, když podruhé vyřadil Matta (byl to dříč, fakt by si zasloužil vrátit se podruhé zpět), ale co už.... Blbost lidí z Omettepe v jejich milované "šestce" mě nejvíc šokovala, když byli všichni děsně překvapení, že někdo musel jít domů. Haló? Je vás šest, postupuje pět, tak přestaňte mlít o vaší "šestce"- jednoduchá matika. Někdo jít musel a každej by byl děsně zaskočenej a ublíženej. Finálová trojka Nejlépe to shrnul David na závěrečné řadě. A dostalo mě, jak Phillip a Natalie během své závěrečné řeči jen říkali, jak je Rob skvělej a ne proč oni jsou tam. Rob byl jasná volba a já mu to fakt přála. Oblíbenci: Rob, Matt, Grant, Mike Neoblíbení hráči: Phillip, Ashley, Natalie P.S.: Kmen Zapatera udělal nejlíp, že se zbavil Russella a když byli Omettepe tak hloupý a neudělali to samý Robovi, jejich smůla a dobře pro něj. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (12)

  • Natalie Tenerelli se ve svých devatenácti letech stala nejmladší účastnicí soutěže všech dob. (Stanley619)
  • V této řadě bylo poprvé zavedeno pravidlo, že ten, kdo z vlastní vůle opustí soutěž bez nutnosti vyvolané zdravotními potížemi, nemusí skončit v porotě. Byla to reakce na předchozí řadu Kdo přežije: Nikaragua (od r. 2010), kdy si diváci stěžovaly na účast hráček NaOnka Mixon, Kelly Shinn v porotě poté, co hru vzdaly. (BLANIK.)
  • Rob Mariano vytvořil nový rekord v počtu dní ve hře. Za svoje 4 účasti v soutěži hrál celkem 117 dní. Později ho překonal Ozzy Lusth se 128 dny. (Stanley619)

Reklama

Reklama