Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (28)

plakát

Sebevražedný oddíl (2016) 

Na rozdíl od většiny jsem na film nečekala jako na Vánoce a vyrazit na něj byla spíš spontánní událost. Líbil se mi samozřejmě soundtrack a jednotlivé postavy. Ačkoli jsem v recenzích četla, že Will Smith měl být v roli Deadshota hlavní padouch a zklamal, mě se naopak velmi líbil a odvedl dobrou práci. Margot Robbie byla každopádně nejvýraznější a bavila mě, což ale nijak (v mých očích) neubírá Willovi. Za pochvalnou zmínku stojí i Jay Hernandez (El Diablo). Každopádně se mi na filmu nelíbil příběh, který přišel až moc složitý na úvodní film a až moc velkolepý. V podstatě jsem z toho měla stejný pocit jako z filmu Muž z oceli. Čím si zatím ale nejsem stále jistá je Jared Leto v podání Jokera, který je oproti Jokerovi v podání Heatha Ledgera diametrálně odlišný. Každopádně si myslím, že problém ho skousnout nebude tak velký jako s novým Batmanem Benem.

plakát

Věčně mladá (2015) 

Tak moc jsem se na tenhle film těšila, že jsem měla asi vysoká očekávání. Příběh krásný, kostýmy výborné. Hercům se taky nedá vůbec nic vytknout, ale osobně mi přišlo, že málo využili historii Adalineina života, všechno bylo moc hop hop. A úplně neskutečně mě vytáčel ten vypravěč. Sice dávám 4 hvězdy, ale to jen protože vždy zaokrouhluji - 70%.

plakát

Kdo přežije - Worlds Apart (2015) (série) 

SPOILERY Tahle řada byla opravdu, ale opravdu zajímavá. Všichni do toho šli jako experti Survivoru a mysleli jsi, že hrajou nejlíp, jen protože to mají nakoukaný. Což sice nebyla pravda, ale nakonec nebylo vůbec o zábavu nouzi, protože nebylo o zábavu nouze. Každá kmenová řada úplně překvapila, stejně ale i výroky v táboře, to mi padala brada. Přesto si myslím, že to tam byl blbec vedle blbky, byli to lidé hloupí, zlí, závistiví, zapšktlí. Prostě jak to řekla Jenn na závěrečné kmenové radě. Problém byl taky v tom, že se mi nikdo ihned nezalíbil. Mike mi teda přišel sympatický, ale pak dělal botu vedle boty. A pak ještě Joe, ale až po sloučení. To mi bylo opravdu líto, že šel. Finálová trojka: Carolyn si tam určitě zasloužila být, ale být Mikem, tak si jí tam nevezmu. Will mi přišel od začátku křivej, taky hned zběhnul. A Mike jako vítěz? Spokojenost. Pracovitej, silnej, pořád se snažil utvářet vztahy i když ho nikdy nechtěl, nevzdal to a že občas něco plácl mimo? A kdo v Survivoru ne? Oblíbenci: Mike, Joe. Neoblíbení: úplně všichni, ale vypíchnu Dana, Rodneyho a Willa

plakát

Posledních pět let (2014) 

Tak tenhle film mě opravdu překvapil, ale nejsem si jistá, jestli zrovna v dobrém. Těšila jsem se na muzikál a Annu Kedrick. Ale! Písničky tam byly, ale že bych v tom viděla muzikál? To ne. Písničky se mi tak ze 75% nelíbily, když opominu text, kterej by šel (až na to, že jsem v tom neviděla žádnej systém), tak písničky neměli melodii, rytmus, nic. Ale zpívat ty dva uměli. Celkově to hodnotím tak, že příběh byl zajímavý, ale nemusel to být muzikál. Anna potěšila a překvapila.

plakát

Čarovný les (2014) 

Na tento film jsem se těšila opravdu dlouho dobu, protože zaprvé, je to muzikál a za druhé kvůli hvězdnému obsazení. Ale nakonec můžu říct jen-"co to mělo do jako bejt?" Opravdu jediná věc, která se na celém filmu dala pochválit, byly kostýmy. Bohužel, Meryl Streep podle mě neměla dostatek prostoru na to, aby se předvedla, ostatně jako další postavy. Obzvláště za slabé považuju mužské osazenstvo. Johnny Depp jako vlk pedofil a dva princové strhávající si košile u vodopádu? REALLY?!?! Děj, ten byl pro mě naprosto mimo. Pohádky slátaniny já snesu, ale nějak mi to do sebe nezapadalo, bylo to umělé, spousta vysvětlování, aby to dávalo aspoň trochu smysl.... Já v podstatě nakonec ani nevím, o čem to bylo. Jako nejvýznamnější mínus, které si nechávám na konec (ale vzhledem k tomu, že jde o muzikál by mělo být na začátku) jsou písně. Jedna jak druhá, přitom si každej mlel to svoje a zpívat tam snad uměla jen Meryl a Popelka. Mým nepsaným pravidlem je najít si na každém muzikálu jednu písničku a poslouchat jí dalších 14 dní v kuse, v případě Čarovného lesa se budu snažit 14 dní zapomenout na celý film. Tři hvězdy, po delším uvážení možná sundám na dvě.

plakát

Halt and Catch Fire - PC Rebelové (2014) (seriál) 

Kdyby tam nehrál Lee Pace, tak v seriálu nenajdu jediného herce, který by mě zaujal/přesvědčil (kromě snad ještě Kerry Bishé). Mackenzie Davis mi prostě do role emancipované programátorky nesedla, ačkoli jí mám ráda. Přemýšlela jsem na třemi hvězdami, zejména kvůli tématu seriálu, které není zrovna můj šálek čaje, ale také kvůli pomalejšímu rozjedu. Poslední dvě epizody mě ale přesvědčily a čtyři hvězdičky si zaslouží. P.S. Oznámení o vzniku druhé série mě nenadchlo, tohle zakončení seriálu se mi zkrátka líbilo a nevím, co tam chtějí tvůrci vymýšlet.

plakát

Kdo přežije - Caramoan (2013) (série) 

OBSAHUJE SPOILERY Nechápu proč má tahle řada tak nízké hodnocení. Já jsem od Caramoanu nic nečekala, protože většinu lidí (kromě těch z Redemption Island) jsem kolikrát neznala ani podle jména. A možná proto to bylo pro všechny ostatní takové zklamání. Ale pro mě byl každej díl BUM a druhej BEM. Ze začátku jsem si ani žádné oblíbence, či neoblíbence nevytvořila (až na Phillipa- to je prostě blázen, nemůžu ho vystát :D). Z fanoušků jsem ale opravdu fandila Reynoldovi, protože byl chytrý a taky vyhrával ve výzvách. Musím říct, že mi vyhovovala i nepochopená Sherri (btw vypadá jako Sandra Bullock!). Problém byl u favoritů, tam jsem si pořád říkala, jak lidi, co už to hráli si můžou nechat vymývat mozek Phillipovýma kecama?! Nakonec jsem si oblíbila Brendu, která byla mnohem příjemnější než v Nikarague a Malcolma, protože si hru opravdu užíval. Z finálové pětky bych fandila Eddimu, protože opravdu byl jedinej normální, ale bylo mi jasný, že imunitu nevyhraje- svaly ani mozek nic moc. Finálová trojka Nedala bych nikoho, kdybych musela, vyberu Sherri (byla nejmíň otravná). K vítězi- Cochran (kterého jsem viděla poprvé v životě) mi daleko milejší přišel jako nerd na začátku. Pak mu to stouplo do hlavy. Oblíbenci: Malcolm, Brenda, Reynold, Michael. Neoblíbení hráči: Phillip, Dawn, Cochran.

plakát

Romeo and Juliet (2013) 

Musím říct, že tenhle film byl opravdu zvláštní. Kostýmy, skvělí vedlejší herci (Tybalt, Merkuccio, Kapulet, atd.), všechno kolem se mi líbilo. Ale nemůžu se rozhodnout, co si myslet o těch hlavních dvou. Jednu chvíli mi přišli tihle mladí neznámí herci jako skvělá volba a jejich lásku bych jim i věřila (víc teda Romeovi, než Julii). Ale klidně hned scénu na to ne, jak kdyby byli takoví... moc škrobení. Přišlo mi to nevyvážené. Nejvíc se mě dotkl monolog Romea, jak říkal, že vyhnanství je horší jak smrt. A co se konce týče- no, každý režisér si přidá něco svého, chápu, že to není přesně podle Shakespeara. Dávám 65%.

plakát

Forever (2014) (seriál) 

Zatím každý díl na 100%. Málo co mě zaujme už od pilotu. Chválím kudy chodím.

plakát

Vikingové (2013) (seriál) 

Seriál, kde od prvního okamžiku nesnáším hlavní postavu, jsem dlouho neviděla. Naprosto nenávidím rádoby úsměv Ragnara za každé situace, přijde mi jako by herec neuměl ani hrát. Jeho digitální oči svítící ve tmě jsem taky nepobrala. Na seriál v případě největší nudy ještě dál kouknu, teď ale další pohled na Svítiočko nesnesu.