Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Poslední recenze (28)

plakát

Sebevražedný oddíl (2016) 

Na rozdíl od většiny jsem na film nečekala jako na Vánoce a vyrazit na něj byla spíš spontánní událost. Líbil se mi samozřejmě soundtrack a jednotlivé postavy. Ačkoli jsem v recenzích četla, že Will Smith měl být v roli Deadshota hlavní padouch a zklamal, mě se naopak velmi líbil a odvedl dobrou práci. Margot Robbie byla každopádně nejvýraznější a bavila mě, což ale nijak (v mých očích) neubírá Willovi. Za pochvalnou zmínku stojí i Jay Hernandez (El Diablo). Každopádně se mi na filmu nelíbil příběh, který přišel až moc složitý na úvodní film a až moc velkolepý. V podstatě jsem z toho měla stejný pocit jako z filmu Muž z oceli. Čím si zatím ale nejsem stále jistá je Jared Leto v podání Jokera, který je oproti Jokerovi v podání Heatha Ledgera diametrálně odlišný. Každopádně si myslím, že problém ho skousnout nebude tak velký jako s novým Batmanem Benem.

plakát

Věčně mladá (2015) 

Tak moc jsem se na tenhle film těšila, že jsem měla asi vysoká očekávání. Příběh krásný, kostýmy výborné. Hercům se taky nedá vůbec nic vytknout, ale osobně mi přišlo, že málo využili historii Adalineina života, všechno bylo moc hop hop. A úplně neskutečně mě vytáčel ten vypravěč. Sice dávám 4 hvězdy, ale to jen protože vždy zaokrouhluji - 70%.

plakát

Kdo přežije - Worlds Apart (2015) (série) 

SPOILERY Tahle řada byla opravdu, ale opravdu zajímavá. Všichni do toho šli jako experti Survivoru a mysleli jsi, že hrajou nejlíp, jen protože to mají nakoukaný. Což sice nebyla pravda, ale nakonec nebylo vůbec o zábavu nouzi, protože nebylo o zábavu nouze. Každá kmenová řada úplně překvapila, stejně ale i výroky v táboře, to mi padala brada. Přesto si myslím, že to tam byl blbec vedle blbky, byli to lidé hloupí, zlí, závistiví, zapšktlí. Prostě jak to řekla Jenn na závěrečné kmenové radě. Problém byl taky v tom, že se mi nikdo ihned nezalíbil. Mike mi teda přišel sympatický, ale pak dělal botu vedle boty. A pak ještě Joe, ale až po sloučení. To mi bylo opravdu líto, že šel. Finálová trojka: Carolyn si tam určitě zasloužila být, ale být Mikem, tak si jí tam nevezmu. Will mi přišel od začátku křivej, taky hned zběhnul. A Mike jako vítěz? Spokojenost. Pracovitej, silnej, pořád se snažil utvářet vztahy i když ho nikdy nechtěl, nevzdal to a že občas něco plácl mimo? A kdo v Survivoru ne? Oblíbenci: Mike, Joe. Neoblíbení: úplně všichni, ale vypíchnu Dana, Rodneyho a Willa

Poslední hodnocení (992)

Hunger Games: Balada o ptácích a hadech (2023)

23.04.2024

Irské přání (2024)

23.04.2024

Metoda Markovič: Hojer (2024) (seriál)

23.04.2024

Červená, bílá a královsky modrá (2023)

23.04.2024

Povýšení (2024)

23.04.2024

Fallout (2024) (seriál)

23.04.2024

Papežův vymítač (2023)

23.04.2024

Přízraky v Benátkách (2023)

23.04.2024

Naprostý zabiják (2023)

23.04.2024

Reklama

Poslední deníček (5)

Konec Glee

Skončila éra pro mě skvělého seriálu. Je spousta věcí, co bych o Glee chtěla říct, ale nějak nevím kde začít. Chci jenom poděkovat tvůrcům, kteří mě přivedli k spoustu novým a skvělým songům, které bych bez Glee neobjevila. Chtěla bych opravdu vypíchnout Leu Michele, která ztvárnila Rachel Berry jednu z mých neoblíbenějších postav všech dob. Je samozřejmě pravda, že kvalita seriálu šla hodně dolů od konce třetí řady a s úmrtím hlavní postavy Coryho Monteitha se divím, že to nezabalili. Ale i tak se objevilo pár momentů, které za to stály a hlavně ty první tři řady za to stály. A konec seriálu? No, přišlo mi to jako splácanina, ale na závěrečný song stálo za to si počkat. 

Oblíbenci: Rachel Berry, Finn Hudson, Blaine Anderson, Will Suester, Sam Evans 

Nikdy nepochopím: Sue Sylvester, Mercedes Jones

 

Being part of something special, makes you special.

The show must go on... all ovet the place... or something.

See the world not as it is, but as it should be.

Konec Glee