Reklama

Reklama

Kdo přežije - Amazonie

(série)
  • USA The Amazon
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2003

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Jenna Morasca

Obsahy(1)

V pořadí již šestá série, tentokrát z Jižní Ameriky. Natáčelo se v severozápadním brazilském státě Amazonas v okolí řeky Río Negro, která se vlévá do Amazonky. Pro natáčení byla využita soukromá přírodní rezervace Floresta da Vida a zázemí hotelu The Ariau Amazon Towers. (obivan568)

Recenze (76)

Djoker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery. V každé sérii jsou sexy holky a namakaní chlapi. Otázkou tedy zůstává, proč je pouze tato série od začátku plná erotického dusna a neustále se řeší, kdo by na koho skočil, když v těch ostatních jsme se dočkali maximálně pár cudných objetí. Komu by to však vadilo, když se vše nese v duchu legendárních Amazonek, které skvěle zastupuje úderné dívčí trio Heidi, Jenna a Shawna. Rozdělení na může a ženy vždy rád přivítám, protože je mi jasné, že budou padat stereotypy a mača budou dostávat na prdel. Bylo tomu tak i tady a já se zase mohl potrhat smíchy. Zatímco jsem si užíval sledování dívčího tria, tak u mužů se pomalu začal probouzet velký stratég a bavič Rob. Jeho hlášky mě ničily s nebývalou pravidelností a to kouzelné lhaní mě bavilo víc a víc. Amazon je v mém žebříčku Survivoru hodně vysoko a může za to i vítězka, která byla mým favoritem od samého začátku. Favorit: Jenna, Oblíbenci: Rob, Heidi, Shawna, Butch, Dave. ()

houdek442 

všechny recenze uživatele

OBSAHUJE SPOILERY. Stejně jako minulá řada (Thajsko), i tato mi přijde velmi slabá, co se náročnosti a hráčů týká. Přijde mi, že soutěžící vůbec neměli nouzi o jídlo a ani výzvy nebyly nijak extra náročné. Drtivá většina soutěžících byla nudná, takže jsem se ke sledování chvilkami i nutil. Perličkou bylo finále, kam se dostali jedinci, kteří si své místo vůbec nezasloužili. Jenna pro kmen nedělala nic a Mattova hra byla o ničem (nehledě na to, že na finální kmenovce řekl, že si své místo vlastně vůbec nezaslouží a ať pro něj nehlasují). Nejoblíbenější hráč: Rob Cesternino. ()

Reklama

AntonG. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fajn série, ale jako obvykle, finále jsem nezachápal a vítěz mne naštval. Ach jo, proč to vždy vyhraje ten, komu jsem to vůbec nepřál?:( Smekám před Christy jak si se soutěží poradila i jako hluchá, a kromě toho to byla i s přehledem nejsympatičtější postava série. Btw. všichni tu chválí Roba a jeho strategické schopnosti... no, dle mého si to naopak místy podělal, protože v poslední třetině soutěže začal zbytečně zmatkovat. Oblíbenci: Christy, Butch Neoblíbení hráči: Jenna, Rob, Heidi Kočka série: Jenna ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery!!! Výborná série, o tom není pochyb. Velké množství zajímavých situací (od rozdělení kmenů přes požár kempu až po klacek na závěrečné kmenovce) a zvratů (vyloučení hned několika soutěžících, kteří to vůbec ,ale vůbec nečekali). A i několik velmi zajímavých soutěžících se zde najde. Jeden ovšem stojí nad ostatními - Rob - rozhodně jeden z největších stratégů a komiků (kdybych tuhle sérii viděl jako první, tak by mě asi sral, takhle jsem si jeho účinkování užíval). A vítěz? Are you fucking kidding me? Fůůůj... ()

Larushka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Amazonie byla zábavná. Rozdělení na muže a ženy ukázalo, že samotné ženy toho nezvládnou tolik jako muži, i když co se týče výzev, to bylo naopak. Soutěž v hádání kosmetických propriet + trhání/přenášení masa byly jedny z nejvtipnějších v Survivoru. Dlouho jsem nevěděla komu fandit, sympatický se mi zdál Dave, i když ke konci to bylo spíš naopak. Matt většinu času působil, jako by byl z jiného vesmíru - tím mi byl asi blízký a proto jsem mu začala fandit. Jeffova závěrečná jizda s urnou mě fakt bavila. :) Každopádně poměr finálových hlasů byl velmi překvapující, myslela jsem, že to dopadne opačně. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (8)

  • Christy Smith je první neslyšící účastnicí show. (Zix.)
  • První série, ve které se soutěžící Jenna Morasca vzdala imunity a dala jí Heidi Strobel. (Zix.)
  • Jedná se o první sérii, kdy se kmeny rozdělují dle pohlaví. (obivan568)

Reklama

Reklama