Reklama

Reklama

Kdo přežije - Palau

(série)
  • USA Palau
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2005

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor)

Obsahy(1)

Desátá řada úspěšného amerického pořadu se natáčela na ostrově Koror. Tento ostrov spolu s okolními ostrůvky tvoří stejnojmenný spolkový stát Koror, který spolu s dalšími 15 státy tvoří federativní republiku Palau. Souostroví Palau leží v Tichém oceánu asi 500 km východně od Filipín. (obivan568)

Recenze (64)

juta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Série plná rekordů. Moc pěkné prostředí, tentokrát tu není ani jeden člověk, kterého bych vyloženě nesnášel. Pár otravných tu přeci jen bylo. Škoda že jsem si tuto sérii nemohl užít naplno díky tomu, že jsem věděl kdo vyhraje, i když jsem doufal v opak. Doporučuju: Nedívejte se na dvacátou sérii, nebo na šestnáctou, když jste neviděli některé předchozí :D Přesto mě několika okamžiky příjemně překvapila a tak můžu říct, že je to jedna z nejlepších sérií. Série přinesla opravdu jednu z nejlepších, nejsilnějších a nejodhodlanějších hráček, co jsem zatím měl tu možnost vidět a to byla Stephenie. Oblíbený kmen: Ulong - výběr jako vždy z mé strany špatný. Možná je to osud, že jaký si oblíbím kmen, tak ten nakonec propadne. :-) Oblíbení hráči: Stephenie, Angie. Neoblíbení hráči: Jolanda, Kim, Wanda, ke konci Caryn (jak jsem psal výše, hráči tentokrát nebyli tak hrozní). S vítězem jsem byl spokojený tak napůl. Rozhodně si to zaslouží, ale nechápu, proč se ho/jí nezbavili dřív, když měli tolik příležitostí... :-) ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zvláštní série chvili mi trvalo než jsem si oblíbil nějaké hráče (po pár dílech to byla Stephenie a Tom) a celkově byla tato série vcelku nudná s několika velmi zajímavými momenty (žralok, kvalitativní rozdíl mezi Koror a Ulong, vypadnutí Iana, atd..) což celkově neochránilo tuto série od řekněme průměrnosti. Jsem rád, že série dopadla tak jak dopadla a to finále byla opravdu jen formalita hráč/ka která/který táhne svůj tým od počátku hry vs. tupá/tupý hráč/ka, který/která se jen celou hru veze a sem tam se i urazí, či někoho pomluví a nakonec se staví do role svatého/svaté a kydá na závěrečné radě hnůj a ani nemá argumenty na dotazy proč si zaslouží vyhrát a mele jen kecy o své "super hře". Průměrná 3z5 ()

Reklama

Laxik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejsem sice survivoří odborník, ale něco mi říká, že tahle série se počítá mezi ty legendární. Vzešla odtud Stephanie a silná spojenectví, byly tu dva páry, prototyp gaye, co nevíte, jestli vás jeho výstupy pohoršují, nebo baví, naťukla se myšlenka Ostrova vyhnanství, no a hlavně banda starých, slabých a vychrtlých pod vedením druhého nejdrsnějšího hasiče světa (prvním je Toshihiro Takeda z Ninja faktoru), charismatického suveréna Toma, zašlapala kmen posilovkových frajírků (já pořád říkám, že posilovna vám udělá na rukou boule, ale síla holt pochází jen z práce a vepřovýho) a ještě u toho stíhali lovit prudce jedovatý hady, metr a půl velký žraloky a... ehm, přerostlý škeble (ne, nemluvím tu o Jolandě). Favoriti: Tom a Ian (jak nečekané :-P), Bobby John. ()

AntonG. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkem fajn série, s docela zaslouženým vítězem. Popravdě, kdyby vyhrála ta osoba, co nakonec skončila na 2. místě, tak už bych asi na Survivora zanevřel... Nicméně o dost více jsem to přál osobě, co skončila 3. Ale bohužel, během posledních 2 dílů se dopustil úplně zbytečných chyb, důvěřoval nepravé osobě...Jedna ze sérií, kde se casting vydařil. Oblíbenci: Ian (především), Tom, Angie, Stephanie Neoblíbení hráči: Coby, Katie, James Kočka série: Jenn ()

Martin_W 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Komentář obsahuje spoiler/y. Jedna z dosavadních nejlepších sérií. Zpočátku jsem fandil Ulongům, měli zajímavější hráče. Prďola James, který si hrál na největšího tvrďáka mě snad bavil mnohem více než Fairplay Johny. :-D Moje srdce si zasloužila Angie, která měla vydržet do sloučení.. Vůbec jsem nepochopil na co byl kmenu již zmiňovaný James. Před sloučením jsem se zaměřil na Steph, která byla jednou z nejlepších přeživších všech sérií. No a posledním koňem, kterému jsem fandil byl Tom, který si výhru pracně vybojoval. Naopak mi vadili Coby, Caryn, Ian a Janu. Ian mě svou blbostí nejednou pobavil a ukázal, že jeho strategie stojí za velké kulové. Hodnotím - 8/10 ()

Galerie (2)

Zajímavosti (6)

  • Na základě série proher jednoho kmene zůstal v tomto kmeni jen jeden hráč. Právě tato situace vedla producenty k nápadu uvedení speciálního prvku hry - ostrovu vyhnanství. (Zdroj: kdoprezije.cz) (x_silver)

Reklama

Reklama