Reklama

Reklama

Kdo přežije - San Juan del Sur – Blood vs. Water

(série)
  • USA San Juan Del Sur
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2014

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Natalie Anderson

Obsahy(1)

Osmnáct soutěžících je rozděleno do dvou týmů Coyopa a Hunahpu. Po celých 39 dní bojují o jídlo a pití. Kdo přechytračí, přehraje či přelstí ostatní, získá titul poslední přeživší a v neposlední řadě vyhraje jeden milion dolarů. Toto je Survivor: San Juan Del Sur. (reich)

Recenze (61)

kajda.l 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neobjektivně ohodnocená série si i od mé maličkosti zaslouží neobjektivní hodnocení... A tak se uklidníme bobánci. Pořád je tahle mizérie lepší než Nicaragua, South Pacific, Caramoan, Cagayan a oldschoolové Thajsko a Palau :) Sérii likviduje katastrofický cast dvojic - Drew/ Alec, Keith/ Wes, John/ Julie, Jeremy/ Val - což je špatné téměř z poloviny. Zbytek průměr a jen jednu dvojici považuji za vydařenou Josh/ Reed a to je prostě průšvih. Je to tak na úrovni Fiji. Konec dobrý (až strhující), všechno dobré... Po CaCa průserech se jedná o koukatelný průměr se zcela uspokojivým, až výborným vítězem. Škoda zhruba pěti zcela podprůměrných dílů v průběhu řady. ()

Dan9K 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle řada selhala zejména na špatném castingu, kde si fanoušci museli vybírat mezi oblíbence ty, kterých by si v jiných sezónách sotva všimli. Jedinými dalšími sériemi, ve kterých jsem neměl ani náznakem spřízněnou duši, se kterou bych mohl souznít, nebo ji zkrátka od srdce fandit, bylo Thajsko. Další problém je tématika blood vs. water, která je pro mě nejhorším možným speciálem, co snad může být. Díky špatným a nezábavným soutěžícím a díky benevolentnímu přístupu ze strany produkce, jde pak o pěkně nudnou sérii, pro mě rozhodně nejhorší ze všech. Zábavnosti série dle mého ublížilo také brzké vypadnutí nejvýraznější a nejkontroveznější postavy, která jediná měla v mých očích potenciál na zábavnou show, byť herně stála za prd. Soutěže byly většinou o tom samém, ale oceňuji, že bylo pár nových. Prostředí nudné, chci vnitrozemí! Vítěz z té bídy ještě jakž takž. Ale i tak jsem se na to díval rád, to ne že bych ten pořad nějak hateoval, chci další série! :-) oblíbenci: nikdo. Jednoocí mezi slepými: Jeremy, Josh. Osobní slabost: Baylor, Keith. Neoblíbenci: Missy, Julie, Drew, Alec, Val a Wes ()

Reklama

Lenka_J 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série, u které neustále váhám nad hodnocením. Na jednu stranu byl pro mě letošní cast jeden z nejhorších vůbec, k tomu se přidal nezáživný Exile Island, celý ne moc povedený koncept Blood vs. Water, velký počet nezajímavých soutěží a taky odměn... Na stranu druhou pár hráčů bylo rozhodně zajímavých, v jednom případě zazněla jedna z nejlepších řečí na závěrečné radě, ale hlavně skvělý vítěz/ka, díky kterému byly poslední díly o několik tříd vyšší než ty počáteční a který se zařadil mezi mé nejoblíbenější hráče s nejlépe promyšlenou a následně i provedenou hrou. Takže celkově se stále přikláním k třem hvězdičkám, protože některé díly byly skutečně až moc nezáživné, ale za vítěze a za poslední díly bych jednu nebo klidně i dvě hvězdičky přidala. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po x letech se vracím k mojí oblíbený show a zrovna tahle Blood vs. Water byla z těch slabších. Už i ten cast byl o ničem, takoví obyčejní lidi a taky to odpovídalo hře. Byla nudná, od začátku v uvozovkách nalajnovaná. Nebejt Nat a Blindsidů ke konci, nevím jak by to dopadlo a kdo by měl vyhrát. Pro mě jednoznačně černoch sympaták Jeremy, měl pěknou hru, chtěl hrát Survivora. Obecně řečeno málo strategickejch hráčů. A to my všichni fanoušci chceme vidět. Pro Jona s Jacklyn to byla až moc pěkná a dlouhá dovolená na pláži. Navíc tomu chyběla i ta fyzická stránka hry a to hlavně ve sloučení, souboje silnejch borců. Ve finále už to bylo jednoznačný a divím se že to Jacklyn vůbec dopustila. Vítěz zaslouženej, ale měla to relativně zadarmo. ()

juta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoiler v komentu! Po dlouhé době jsem si pustil další sérii, popravdě jsem měl velký strach z Blood vs. Water, protože mě minulá krev vs. voda moc nebavila a trvalo mi dlouho, než jsem to dokoukal. Co se ale stalo? Neskutečné se stalo skutečností! Tohle je jedna z top sérií, dovoluju si tvrdit, že je v mých TOP 3! Díky čemu? Hlavně díky neskonale krutým zvratům, podrazům a riskováním. Stejně tak díky tomu, že tu všechno vycházelo podle mých představ, i když se tu šlo podél takových cestiček, že jsem si říkal, že to ani není možný. Ty pocity, které jsem prožíval po vyhlášení toho kdo vypadnul mluví za vše. Navíc vyhrál můj oblíbený hráč, který vyhrál naprosto zaslouženě za to co ve hře dokázal. Prostě bezvadný. Oblíbení hráči: Natalie, Jeremy. Neoblíbení: Alec, Drew ()

Galerie (2)

Zajímavosti (10)

  • Soutěžící znovu strávili ve hře 39,5 dne, a to kvůli tzv. dni 0, kdy rodinný příslušníci strávili před startem soutěže půlku dne spolu. Poprvé tomu tak bylo v Kdo přežije: Krev není voda (2013). (Zix.)
  • V této sérii se měl původně vrátit Redemption Island (2011), pro který vznikla i aréna. Producenti si to na poslední chvíli rozmysleli a byl nahrazen Exile Island. V aréně soutěžili rodinný příslušníci o to, kdo na něj půjde, a vítěz rozhodl, kdo z jeho kmene tam půjde s poraženým příbuzným. (Zix.)
  • První série, ve které hrají dvojčata – Natalie a Nadya Andersonovi. (Zix.)

Reklama

Reklama