Reklama

Reklama

Šikovný krejčí

(seriál)
  • Turecko Terzi (více)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Série(3) / Epizody(23)

Slavný krejčí začne šít svatební šaty pro snoubenku nejlepšího kamaráda. Všichni tři ale skrývají temná tajemství, která jim brzy převrátí život vzhůru nohama. (Netflix)

Recenze uživatele B.Wilde k tomuto seriálu (4)

Šikovný krejčí (2023) 

Tak mám za sebou všechny díly (pokud tvůrci neplánují ještě něčím překvapit) a musím říct, že se mi seriál líbil. S každou další sérií to víc a víc gradovalo a vždy se našlo něco, co mě v ději zaujalo. Své dojmy jsem už vypsala u jednotlivých sérií v recenzích, jak jsem je postupně sledovala, takže se nebudu opakovat. Každopádně bych ráda řekla, že ač tady není hodnocení nijak závratné, seriál si rozhodně pozornost zaslouží a minimálně za jedno podívání rozhodně stojí. Na tureckou produkci i poměrně odvážné a nápadité, je fajn, že když můžou, umí se rozjet i v těch "zakázanějších vodách". ()

Série 1 (2023) (S01) 

Tenhle příběh je rozhodně zase něco úplně jiného, než jsem z turecké produkce viděla. Nejen, že je příběh celkově dost odvážný, oproti jiným, ale otvírá i pár dost originálních témat. Například jaké to je, když má někdo za rodiče mentálně postiženého člověka a kupu tajemství k tomu. Ústřední dvojice mě sice nějak extra neuchvátila, ale i tak jsem dost zvědavá, jak se bude jejich příběh vyvíjet v pokračování seriálu. ()

Série 2 (2023) (S02) 

Páni, tak tohle bylo hodně dobrý. Už první série mě zaujala, ale ta druhá měla teprve grády! A když na konci finále vyskočil trailer na pokračování, tak to asi bude vzestupná tendence i nadále. Peyami je sice většinu série opilá troska, ale i to má své místo v ději. Esvet začíná být čím dál zajímavější a dokonce i Dimitri měl něco do sebe. Třešnička na dortu byla pravda o tom, jak to bylo s rodiči Peyamiho a proč ho jeho matka musela opustit. Finále série byl docela doják, nebudu lhát, že to fungovalo i na mě. ()

Série 3 (2023) (S03) 

Tak to vypadá, že jsme došli s tímto příběhem do zdárného finále. A že to bylo tedy nabité, hlavně předposlední epizoda byla pěkně našlápnutá od začátku do konce. Milostný trojúhelník se rozjel na plné obrátky a Peyami, Dimitri a Esvet museli čelit všemu, co se mezi nimi za poslední díly nastřádalo. Musím říct, že na místě Esvet bych vzala asi už dávno nohy na ramena a nechtěla bych mít nic společného ani z jedním z nich. Peyami neustále bojoval mezi láskou a přátelstvím a vlastně mi kolikrát přišlo, že sám ani neví, co vlastně chce... a Dimitri byl prostě časovaná bomba, doslova... na druhou stranu musím říct, že ta epizoda ve skladu byla výborná a mělo to tu správnou temnou a lehce šílenou atmosféru. Na tureckou produkci, kde ty drama věci moc nemusím, se mi tenhle seriál vážně líbil. A poslední scéna seriálu? No nebudu tvrdit, že jsem netušila, že věci nejsou tak, jak se zdálo, to by po tom všem bylo až moc jednoduché. ()

Reklama

Reklama