Reklama

Reklama

Epizody(13)

Obsahy(1)

On je otaku. Ona je „normál". Jednoho dne se do sebe zamilovali a posléze se i vzali. Nyní spolu sdílí více než jen byt, ale i vzájemné starosti a trápení, radosti i škádlení. Ona pije, kouří a stýká se se svými přáteli. On pracuje doma jako bloger, sleduje anime a své přátele zná jen online. Jeho bratr vypadá jako děvče, její otec zetě nesnáší. Přesto ale spolu vedou vcelku příjemný život. Občas sice Kaoru svému muži vůbec nerozumí, i tak ho ale miluje a on ji. (EMIA)

(více)

Recenze (5)

Harroc 

všechny recenze uživatele

Na oddech celkem fajn. Život manželského páru, kde on je otaku a ona není k otaku ani blízko. Pár dobrých vtípků, ale bohužel fakt moc krátké. ()

Lettanea 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prekvapujúco vtipné a zaujímavé, dĺžka je trochu na škodu ale 20 minút by asi bolo príliš. Problém je že teraz sa to neusadí v pamäti tak je to dobré len na chvíľkové pobavenie. 4* ()

Reklama

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Největší výhodou i nevýhodou tohoto anime je jeho délka. Episody jsou díky své krátkosti svěží, místy vtipné a člověka to nijak neotráví, bohužel však nemají možnost nijak rozvinout nějaký složitější příběh a z roviny soužití dvou "rozdílných světů" tak dostávám relativně málo. Říkám si jak by to anime vypadalo, kdyby mělo klasickou délku a zda by si dokázalo udržet svůj svěží pohled na věc... No každopádně je to taková příjemná jednohubka co se dá lehce pozřít, ale sama o sobě mě zasytit nedokáže. 6/10 ()

Melios 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

On je otaku. Ona je „normál". Anime plné Manzai a tak krátke, že vám ani nestihne dojsť, čomu vlastne hlavná predstaviteľka na svojom otaku miláčikovi nechápe. Ale nevadí. Hlavne že sa majú radi... ()

Galerie (282)

Reklama

Reklama