Reklama

Reklama

Kouzelníček

  • Indie Jaadugar
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Fotbal tu všichni prostě žerou. A tenhle kouzelník sice netrefí bránu ani z metru, ale stejně bude muset na hřiště, aby vyhrál prestižní pohár. Jinak žádná svatba nebude! (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Kúzelnicko-futbalová téma znie vcelku lákavo, a tak som bol zvedavý, čo z toho vzíde. Scenár bol natiahnutý na 3 hodiny zbytočne pretaktizovanou kompozíciou, ktorá celú dramédiu skôr spomalila ako rozprúdila. A pritom to mohlo mať celkom dobrý spád, a ani zápletka nebola márna. Akurát tie podmienky, ktoré dostal Meenu od Jaadugara, boli totálne odveci a iracionálne. Nechápem, na čo bolo dobré od neho požadovať zradu a podrazy. Nuž, ale Disha za to asi stála... Každopádne, ako celok to bolo obstojné, no na viac ako 3* to veru nebolo. ()

Ramanam 

všechny recenze uživatele

Na toto jsem se docela těšil a nebyl jsem zklamán. Kouzelník a nemožný fotbalista v jednom si mě upřímně svojí sebestřednou povahou příliš nezískal, ale fotbalové zápolení „pralesní ligy“ a množství jiných postav bylo velmi osvěžujícím faktorem, který mě dokázal vážně zaujmout. Indie není jenom kriket, ale i naše česká „zakopávaná“, která dokáže vážně pobavit. Žel nějaké větší napětí mezi hlavním hrdinou a jeho milou jsem nezaznamenal, takže ano, ideální to dozajista nebylo, ovšem klady jasně převýšily zápory. Čtyři slabší hvězdy přímo do šibenice. ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Postavy tohoto Bollywoodskeho kousku nejsou moc dobre rozvinute a ustredni romace nedava zadny smysl. Je tu par peknych scen, chytlavych pisni a tancu, ale radim vam , necekejte na ne cely film. Je hloupy, nezabavny a moc dlouhy. ()

Reklama

Reklama