Obsahy(1)
Jak to bylo, šéfe? To je otázka pro Zdeňka Pohlreicha v nové kuchařské show, která odhaluje nejen zákulisí pořadu Ano, šéfe!, ale také recepty atraktivních kuchyní různých koutů světa. (TV Prima)
Diskuze
Zdeňku, máš tohleto zapotřebí? Jasně, jsou za to prachy a dnes je ta "drahota", ale stejně - muselo to bejt? Není lepší v nejlepším přestat? Měl ses na to vysrat a kandidovat rsdši na prezidenta, možná bys čuměl, kolik lidí by ti to hodilo :D. A jestli si myslíš, že by sis na Hradě nezavařil, tak to se pleteš: Třeba Hladový prase v ovčáččím vývaru, apod., jo, tam by se dalo vařit celý volební období!
Nějak v tomto pořadu nevidím smysl... pár pěkných receptů sice ano, ale do toho pár střihů z minulých dílů, což všichni známe a "jak to bylo" jako co? Vždyť jsme se nic nedozvěděli. Nevím, proč to vzniklo.
?