Reklama

Reklama

Alchymie duše - 빛과 그림자 (2022) (série)


Epizoda 3 (S02E03)

(epizoda)

VOD (1)

Obsahy(1)

Debata kolem tajné svatby končí šokujícím oznámením. Ho-gyeong se snaží přivolat Bu-yeon zpět tím, že jí způsobí nesnesitelnou bolest. (mikki089)

Recenze (2)

Nam.94 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vy jste tu všichni tak hnusný:(( mě to neskutečně baví, sice to není tak vtipné jako bylo s Mudok, celkově je Uk takový chladnější, smutný ale zatímco vás to nudí mě to fascinuje, i přesto, že ho jeho "bývalá" láska zabila stále na ni s nadějí čeká a kdyby se objevila, přijme ji s otevřenou náručí. Role Lee Jae-wooka pro mě není vůbec zklamání! A jsem neskutečně ráda, že má AOS dostatečné dosahy aby ukázala, jaký je Jae-wook úžasný herec.. Pujon sice není tak vtipná jako Mudok, jediné v čem je "lepší" je, že je hezčí ale v komediálních chvilkách malinko zaostává i přesto, je většina chvil co by měla být vtipná opravdu vtipná je. Samozřejmě by se mi Mudok po boku Uka líbila víc ale Pujon mi taky nevadí, včera jsem zkoukla 3 díl a nemůžu se dočkat až uvidím 4, doufám, že se stane to, co si přeju. Chemie nezi hlavními herci nefunguje ale taky jak by mohla? Uk je zlomený ze ztráty Mudok, Pujon je "poprvý" dlouhodobě mimo svůj pokoj. Závěr: druhá série mě neunavuje, nezklamala mě. Je to úžasný i když je to v úplně jiném módu než byla 1. série to ale neznamená, že je horší. ()

FildasCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle 3 díl byl konečně to, co jsem měl rád na 1 sérii. Je vidět jak UK je smutný a nepříjemný, tak i tak se to zlepšuje a snad to bude držet a kvalita se nesníží. Bohužel cítím, že druhá série pokulhává. Už to není tak vtipné, zajímavé.  Kamarádi UK tam jsou jak do poroty. Je to škoda, ale i tak jsem rád, že se to nějak dále rozvijí. ()

Reklama

Reklama