Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Komedie
  • Horor

Recenze (284)

plakát

Obleva - Epizoda 6 (2022) (epizoda) odpad!

Z celkem dobrého začátku a toho temna okolo se stala akorát protahovaná sračka, kdy vrchní inspektorka je spíš parodie na inspektorku... policie dělá, co chce vězen... Zaveja nemá ani vestu.. posila nikde... všechno má pod kontrolou vrah, co dostal doživotně...ještě mu sundají pouta. Jedou v lodce, kde si vezme vezen matku roku a prokurátora, který svévolně bere zbran policajtovi, jako kdyby na to měl narok...Je vidět, že už po 2  díle neví kudy kam... Najednou jí vypadne mobil.. jede tam posila ve 3 lidí :D a pak řeknou potřebujemep posily... no kráská ukázka... jako, že policie často selhává v obyčejnech vecech je známo.. tak se na to lidé podívají alespon i v seriálu. Vrchní komisařku bych degradoval na uklizečku,..aby pochopila, že vše má svůj řád.

plakát

Obleva - Epizoda 5 (2022) (epizoda) 

Zaveja, že je vrchni komisarka ? Mozná tak vrchní kráva, která vše akorát posere... Všechno všude být a všechno posrat. Posíláme ti tam posily, ale tak až v dalším roce :D... Ta je tak dobrá asi, jako lopatka z Temu...Vysetrovatrelka k ničemu. Nechá se unášet emocemi.. Místo, aby vraha vyslichal chlap, tak to dělá zraněná detektivka. Mami, tati mami tati.. nikdo mě neposlouchá.... její rodice absolutne ignorují, že nedělá prodavacku, ale resi tajemné záhady :D. Každopádně taky matka roku a její matka taky.  :D Ty taky umřeš já to vím.. Hanička je chtrá ... Na policii nechají odějít dítě z policejní stanice... já snad nemam slov. Super tedp riznala, že je matka na hovno a její manžel, co to ukončil taky... Jsme karieristi a uděláme si dítě, na které budem srát.. Bohuzel tohle dělá dneska spousty žen. Chlap se vetsinou podřídí , a co z tech dětí vyroste.

plakát

Obleva - Epizoda 4 (2022) (epizoda) 

Jediné, co to má temnou atmosferu jinak je to protahovacka.

plakát

Obleva - Epizoda 3 (2022) (epizoda) 

PRoč jsou ty policajti tak zabednění ? Každej si něco vylejvá na lidech, co vyslíchají viz Radvan. Sef místo, aby podrzel komisařku, tak ji dá ultimátum,. Komisařka nenosi pro sobě zbran ostatní kolegové ano.. CO si tak ženská myslí, že ho umlátí slovy ? Na víc, proč dceři nevysvětlí či děda, že máma prostě je karieristka :D a nemá na svoje dítě čas. Samozřejme jemne. Takže věc se má tak, že Radvan kryje Zawieju, protože ho vyhodila, proto se jeji manzel zabil ? CO to je kurva za logiku ? To je podpora resi pripad a venuje tomu vice casu nez rodine a asi z toho má deprese a ona mu rika odejdi a srovnej si to v hlavě :D Typická pomoc od lidí... Tak mohl si najit terapeuta, ze jo...Kdyz tě nekdo pronasleduje neni nic lepsiho nez utect z vlaku a primo k sobe domu :D... komedie fakt..

plakát

Obleva - Epizoda 2 (2022) (epizoda) 

Zodpovědná matka vrchní vyšetřovatelka :D. No jo... Upřímně stále se to tahne a ja nevím no...

plakát

Obleva (2022) (seriál) 

Strašně se to táhne mi příjde, jako špatné to není. Smrt manželka vrchni komisarky, vrazda dcery vrchniho prokuratora. Hlavní postava mi celkem zatím sedí.

plakát

Supersex - Ultimo viene il cazzo (2024) (epizoda) 

A tak končí zbytečný seriál, který ukazuje lásku mezi 2 bratry :D a karierou, kde se vydělává pérem.

plakát

Avatar: Legenda o Aangovi - Sever (2024) (epizoda) 

Byt se tam nic nic nedělo a otravoval tam ten pornoherec Sokka, tak kupodivu lepší, jak předchozí díl. A konečně se blížíme do finále. Aanng hledá sám sebe a zjištuje, že bude muset vařit  z vody. Dospívání je sviná. Katara bojuje za emancipaci v severním království vody, která je tak trochu muslim style.