Reklama

Reklama

Farzar

(seriál)
  • USA Farzar
Trailer

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Princ Fichael žije v lidské kolonii na mimozemské planetě a slíbí, že odsud vyžene všechno zlo. Pak ale zjistí, že největší padouch ze všech je jeho vlastní otec. (Netflix)

Recenze uživatele LachtanShows k tomuto seriálu (10)

Vítejte na Farzaru (2022) (E01) 

Tvůrce téhle totální šílenosti miluju už jen pro jejich Brickleberry a Paradise PD, proto jsem musel zkusit i další pokus o resurekci množství nám již dobře známých postav v zase trochu jiné poloze a i když jsem zkoušel nadvakrát, podruhé mě to chytlo a už jedu díl za dílem. ()

Revoluce robotů (2022) (E02) 

Sice se tu sešla většina osazenstva předchozího Paradise PD (nebo dokonce i postavy, co se vyskytovaly jen v Brickleberry), někteří ale změnili svou důležitost v příběhu, že tu najednou žerete ty, co vám v předešlém seroši přišli naprosto zbyteční. Bazarak prozatím mou rozhodně nejoblíbenější postavou. ()

Zachraňte démony sekáče (2022) (E03) 

Místy je to fakt neuvěřitelná ptákovina, ale sledovat to s kamarádem, co se pohybuje na naprosto stejné vlně, je prostě skvělou výplní večera na cestách. Naháněčka s démonem sekáčem ve stylu Scooby-Doo naprosto skvělá! ()

Den svaté Hulimpyje (2022) (E04) 

Dlouho jsem netušil, kde je vlastně Malloy/Bullet, jelikož tohle sledujeme v dabingu. Pak nám ovšem došlo, že je tentokrát v kůži Zoba, dle mého ale bohužel alespoň doposud nejzbytečnějšího charakteru. ()

Rodinná sešlost (2022) (E06) 

Srandy s doménou opět top, Barryho linka už spíš přepálená nuda, je přeci jen jedním z těch, co mají nevyužitý potenciál. ()

Baz, účes a mozek (2022) (E07) 

Co víc říct, aby se člověk neopakoval. Je to fakt ujeťárna, ale na večer po náročném dni sakra pobaví. ()

Velký a mocný Ozner (2022) (E08) 

Pravděpodobně asi nejlepší epizoda, u níž jsme se fakt řezali smíchy. Pršící lvy budu mít v hlavě fakt dlouho. ()

Války vzpomínek (2022) (E09) 

Reference na Denzela a Brickleberry opět potěšily, miluju svobodu tvůrců, kdy mohou urážet sami sebe skrze předchozí projekty. ()

Vojna a mír (2022) (E10) 

Klasický přepálený závěr, jak už jsme hlavně z Paradise PD zvyklí. Tak snad i tohle nahrabe dostatečná čísla a druhá sérka se nědy dostaví. ()

Reklama

Reklama