foto

Carlos Alazraqui

  • nar. 20.7.1962 (58 let)
    Sacramento, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Dračí záchranáři: Hon za zlatou dračicí
Dračí záchranáři: Tajemství křídlozpěvů
2019 Batman vs. Teenage Mutant Ninja Turtles
Rocko's Modern Life: Static Cling (TV film)
Santa's Little Helpers
2018 Dance Baby Dance
Strange Nature
Taco Shop
Žlutá je nová černá
2017 Arnoldovy patálie v džungli (TV film)
This is Meg
2016 Batman Unlimited: Mech vs. Mutants
Take the 10
Weenie
2015 V hlavě
2014 Find Me
Scooby Doo: Vítězné góly
Tom a Jerry: Myší starosti
2013 Letadla
Ptačí úlet
Zvědavý George: Strašidýlkové slavnosti (TV film)
2011 Happy Feet 2
Randy the Vegetarian Zombie
2010 Jako kočky a psi: Pomsta prohnané Kitty
Sex Tax: Based on a True Story
Space Chimps 2: Zartog Strikes Back
The Invited
2009 Zvědavý George: Následuj opici
2008 Wubbzy's Big Movie! (TV film)
2007 Ben 10: Race Against Time (TV film)
Goldfish
Policajti z Rena
2006 Jimmy Timmy Power Hour 2, The: When Nerds Collide (TV film)
2005 Kouzelní kmotříčci
Maskovaný hrdina zasahuje
Proud Family Movie, The (TV film)
The Toy Warrior
2004 Crash Nebula (TV film)
Duch z počítače (TV film)
Fairly OddParents: Channel Chasers, The (TV film)
Jimmy Timmy Power Hour, The (TV film)
Klokan Jack: Brejden Ameriko
Nickelodeon Presents the Fairly OddParents in School's Out! The Musical (TV film)
Nickelodeon Presents the Fairly OddParents in: Channel Chasers (TV film)
Pes fotbalista: Evropský pohár
2003 Fairly OddParents: Abra-Catastrophe, The (TV film)
Nickelodeon Presents the Fairly OddParents in: Abra Catastrophe! (TV film)
Spanish Fly
2002 Papal Cab
Picture of You, The
Shteps
2001 Agent Bílá krvinka
CatDog: The Great Parent Mystery (TV film)
Jimmy Neutron
Mickeyho kouzelné Vánoce
2000 Team Boy
Život a dobrodružství Santa Clause
1999 Dirt Merchant
1998 Kmotříček
Život brouka
1996 Kitchen Casanova, The

TV seriály

2021 Kamp Koral: SpongeBob's Under Years (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (13)
2020 Americký táta (TV seriál)
100 Years a Solid Fool (S17E01)
Reno 911! (TV seriál)
Jackie's Birthday (S07E12)
Lil' Primo (S07E11)
The Return of Diablo (S07E10)
další epizody (12)
2019 Casagrandovi (TV seriál)
Love, Death & Robots (TV seriál)
Blind Spot (S01E15)
The Rocketeer (TV seriál)
Big Mouth (TV seriál)
Závislost (S03E04)
Elena z Avaloru (TV seriál)
Father-in-Chief (S03E03)
To Save a Sunbird (S03E02)
Naomi Knows Best (S02E24)
další epizody (5)
Griffinovi (TV seriál)
Shanksgiving (S18E08)
Bri-Da (S18E02)
2018 Příhody děsného kluka (TV seriál)
Elena z Avaloru (TV seriál)
Snow Place Like Home (S02E19)
Song of the Sirenas (S02E15)
A Tale of Two Scepters (S02E11)
další epizody (6)
Griffinovi (TV seriál)
Dead Dog Walking (S17E02)
2017 Big Mouth (TV seriál)
Holky jsou taky nadržené (S01E05)
Bunsen je zvíře (TV seriál)
Ginger Snaps (TV seriál)
Jeff & Some Aliens (TV seriál)
Jeff & Some Love Simulations (E10)
Jeff & Some Confidence (E06)
Jeff & Some Laughs (E04)
další epizody (5)
Kačeří příběhy (TV seriál)
Nedosažitelný vrchol hory Fakt Nejdeslézt! (S01E09)
Mickey a závodníci (TV seriál)
Elena z Avaloru (TV seriál)
A Spy in the Palace (S02E05)
Three Jaquins and a Princess (S02E04)
The Curse of El Guapo (S02E03)
další epizody (9)
2016 Bordertown (TV seriál)
Viva Coyote (E13)
American Doll (E12)
La Fiesta Noche Show (E11)
další epizody (12)
Elena z Avaloru (TV seriál)
Navidad (S01E12)
Elena a tajemství Avaloru (S01E11)
Royal Retreat (S01E08)
další epizody (7)
Hlasiťákovi (TV seriál)
Kevin si počká (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Milo a Murphyho zákon (TV seriál)
The Crossroads of History (TV seriál)
The Powerpuff Girls (TV seriál)
2015 Batman Unlimited (TV seriál)
Looney Tunes: Nové příběhy (TV seriál)
Panenka Jane (TV seriál)
Chapter Twenty-Two (S01E22)
Chapter Twelve (S01E12)
Liga snů (TV seriál)
Adios y Bienvenidos (S07E11)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Smrt minigolfisty (S10E14)
2014 Married (TV seriál)
The Old Date (S01E08)
Mixels (TV seriál)
Brickleberry (TV seriál)
Baby Daddy (S03E07)
Miss National Park (S03E03)
Legenda Korry (TV seriál)
The Ultimatum (S03E11)
Original Airbenders (S03E07)
In Harm's Way (S03E04)
další epizody (4)
2013 Kočka Callie na Divokém západě (TV seriál)
Sofie První (TV seriál)
Brickleberry (TV seriál)
Trip to Mars (S02E11)
Scared Straight (S02E10)
2012 Comix from the Underground (TV seriál) - a.z.
Legenda Korry (TV seriál)
Dohra (S01E12)
Odhalení (S01E03)
Vítejte v Republic City (S01E01)
Motorcity (TV seriál)
2011 Black Dynamite: The Animated Series (TV seriál)
Dan Vs. (TV seriál)
Frog in a Suit (TV seriál)
2010 Planet Sheen (TV seriál)
Přísně tajné: agent Dudley Puppy (TV seriál)
Sidekick (TV seriál)
2009 Big Time Rush (TV seriál)
Jsem v kapele (TV seriál)
2008 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Jsme jedné krve (S09E04)
2007 Hnutí mysli (TV seriál)
Řekni, kdo tě zabil (TV seriál)
Žokej (S01E05)
Avatar: Legenda o Aangovi (TV seriál)
Den černého slunce, část první: Invaze (S03E10)
2006 Mistr Manny (TV seriál)
Náhradníci (TV seriál)
Squirrel Boy (TV seriál)
Wow! Wow! Wubbzy! (TV seriál)
Avatar: Legenda o Aangovi (TV seriál)
Bažina (S02E04)
2005 Camp Lazlo (TV seriál)
Life and Times of Juniper Lee, The (TV seriál)
Minoriteam (TV seriál)
Kočkopes (TV seriál)
Vexed of Kin / Meat, Dog's Friends (S03E12)
Cone Dog / The Ballad of Ole' 159 (S03E11)
2004 Kočkopes (TV seriál)
Cat Gone Bad / The Old CatDog and the Sea (S03E10)
Mean Bob, We Hardly Knew Ye / CatDog's Adventures in Winslowland (S03E09)
2003 Kočkopes (TV seriál)
Harasslin' Match / Dog the Not-So-Mighty (S03E08)
2002 ¡Mucha Lucha! (TV seriál)
2001 Kouzelní kmotříčci (TV seriál)
Myšmaš Kabaret (TV seriál)
Báječní Stevensovi (TV seriál)
Shutterbugged (S02E02)
Griffinovi (TV seriál)
Rytíř sobotní noci (S03E09)
Pan Griffin jede do Washingtonu (S03E03)
Tenká bílá linie (S03E01)
Kočkopes (TV seriál)
New Cat in Town / CatDog's Booty (S03E07)
CatDog Candy / Movin' on Up (S03E06)
Rinky Dinks / Hypno-Teased (S03E05)
další epizody (5)
Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Lupe's Revenge (S06E03)
2000 Griffinovi (TV seriál)
Pivní talent (S02E20)
Já jsem Peter, kdo je víc (S02E08)
Král je mrtev (S02E07)
Kočkopes (TV seriál)
CatDog and the Great Parent Mystery (S03E02)
Monster Truck Folly / CatDog's Gold (S03E01)
Kooky Prank Day / Back to School (S02E34)
další epizody (11)
1999 Detention (TV seriál)
Griffinovi (TV seriál)
Svatá sprostoto (S02E02)
Hrdina odvedle (S01E05)
Stroj času (S01E04)
další epizody (4)
Random Acts of Comedy (TV seriál)
SpongeBob v kalhotách (TV seriál)
Kočkopes (TV seriál)
CatDog 3001 / Cloud Bursting (S02E25)
Extra! Extra! / CatDog Squared (S02E24)
Shriek on Ice / No Thanks for the Memories (S02E23)
další epizody (25)
Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Hyde se stěhuje (S01E24)
1998 Kočkopes (TV seriál)
All About Cat / Trespassing (S01E20)
Smarter Than the Average Dog / CatDog Doesn't Live Here Anymore (S01E19)
Just Say CatDog Sent You / Dog's Strange Condition (S01E18)
další epizody (20)
Oh Yeah! Cartoons (TV seriál)
1997 Make Me Laugh (TV seriál)
The Angry Beavers (TV seriál)
1996 Rocko's Modern Life (TV seriál)
Turkey Time / Floundering Fathers (S04E13)
Put to Pasture / Future Schlock (S04E12)
Hypno-Puppy Luv / Driving Mrs. Wolfe (S04E11)
další epizody (17)
1995 Rocko's Modern Life (TV seriál)
Speaking Terms / Tooth and Nail (S03E09)
Fortune Cookie / Dear John (S03E08)
I See London, I See France / The Fatlands (S03E07)
další epizody (15)
1994 Rocko's Modern Life (TV seriál)
Hut Sut Raw / Kiss Me, I'm Foreign (S02E07)
Rocko's Modern Christmas (S02E06)
Boob Tubed / Commuted Sentence (S02E05)
další epizody (7)
1993 Rocko's Modern Life (TV seriál)
Clean Lovin' / Unbalanced Load (S01E13)
Who's for Dinner? / Love Spanked (S01E12)
Rocko's Happy Sack / Flu-In-U-Enza (S01E11)
další epizody (13)

Dokumentární

2013 I Know That Voice
2010 Undateable (TV seriál)
2005 101 Even Bigger Celebrity Oops (TV film)
2004 40 Most Awesomely Bad Dirrty Songs... Ever (TV film)
I Love the '90s (TV seriál)

Režijní filmografie

Host

TV pořady

2015 Adam všechno zkazí (TV pořad)
2005 Comedy Central Roast of Pamela Anderson (TV pořad)
2003 Comedy Central Presents: The Commies (TV pořad)
1998 Comedy Central Presents (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

1998 Comedy Central Presents (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky