foto

Carlos Alazraqui

  • nar. 20.7.1962 (56 let)
    Sacramento, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Dance Baby Dance
Strange Nature
2017 Arnoldovy patálie v džungli (TV film)
Taco Shop
This is Meg
2016 Batman Unlimited: Mech vs. Mutants
Elena a tajemství Avaloru (TV film)
Take the 10
2015 V hlavě
2014 Find Me
Scooby Doo: Vítězné góly
Tom a Jerry: Myší starosti
2013 Letadla
Ptačí úlet
Zvědavý George: Strašidýlkové slavnosti (TV film)
2011 Happy Feet 2
Randy the Vegetarian Zombie
2010 Invited, The
Jako kočky a psi: Pomsta prohnané Kitty
Sex Tax: Based on a True Story
Space Chimps 2: Zartog Strikes Back
2009 Zvědavý George: Následuj opici
2008 Wubbzy's Big Movie! (TV film)
2007 Ben 10: Race Against Time (TV film)
Goldfish
Policajti z Rena
2006 Jimmy Timmy Power Hour 2, The: When Nerds Collide (TV film)
2005 Kouzelní kmotříčci
Maskovaný hrdina zasahuje
Proud Family Movie, The (TV film)
The Toy Warrior
2004 Crash Nebula (TV film)
Duch z počítače (TV film)
Fairly OddParents: Channel Chasers, The (TV film)
Jimmy Timmy Power Hour, The (TV film)
Klokan Jack: Brejden Ameriko
Nickelodeon Presents the Fairly OddParents in School's Out! The Musical (TV film)
Nickelodeon Presents the Fairly OddParents in: Channel Chasers (TV film)
Pes fotbalista: Evropský pohár
2003 Fairly OddParents: Abra-Catastrophe, The (TV film)
Nickelodeon Presents the Fairly OddParents in: Abra Catastrophe! (TV film)
Spanish Fly
2002 Papal Cab
Picture of You, The
Shteps
2001 Agent Bílá krvinka
CatDog: The Great Parent Mystery (TV film)
Jimmy Neutron
Mickeyho kouzelné Vánoce
2000 Team Boy
Život a dobrodružství Santa Clause
1999 Dirt Merchant
1998 Kmotříček
Život brouka
1996 Kitchen Casanova, The

TV seriály

2018 The Adventures of Kid Danger (TV seriál)
Griffinovi (TV seriál)
Dead Dog Walking (S17E02)
2017 Big Mouth (TV seriál)
Girls Are Horny Too (S01E05)
Bunsen je zvíře (TV seriál)
Kačeří příběhy (TV seriál)
Nedosažitelný vrchol hory Fakt Nejdeslézt! (S01E09)
Mickey a závodníci (TV seriál)
2016 Bordertown (TV seriál)
Hlasiťákovi (TV seriál)
Kevin si počká (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Milo a Murphyho zákon (TV seriál)
The Crossroads of History (TV seriál)
The Powerpuff Girls (TV seriál)
2015 Wabbit: A Looney Tunes Production (TV seriál)
Jane the Virgin (TV seriál)
Chapter Twenty-Two (S01E22)
Chapter Twelve (S01E12)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Smrt minigolfisty (S10E14)
2014 Married (TV seriál)
Mixels (TV seriál)
Brickleberry (TV seriál)
Baby Daddy (S03E07)
Miss National Park (S03E03)
2013 Kočka Callie na Divokém západě (TV seriál)
Sofie První (TV seriál)
Brickleberry (TV seriál)
Trip to Mars (S02E11)
Scared Straight (S02E10)
2012 Comix from the Underground (TV seriál) - a.z.
Motorcity (TV seriál)
2011 Black Dynamite: The Animated Series (TV seriál)
2010 Dan Vs. (TV seriál)
Planet Sheen (TV seriál)
Přísně tajné: agent Dudley Puppy (TV seriál)
2009 Big Time Rush (TV seriál)
Jsem v kapele (TV seriál)
2007 Hnutí mysli (TV seriál)
Řekni, kdo tě zabil (TV seriál)
Žokej (S01E05)
2006 Mistr Manny (TV seriál)
Náhradníci (TV seriál)
Squirrel Boy (TV seriál)
Wow! Wow! Wubbzy! (TV seriál)
2005 Camp Lazlo (TV seriál)
Life and Times of Juniper Lee, The (TV seriál)
Minoriteam (TV seriál)
2003 Reno 911! (TV seriál)
2002 ¡Mucha Lucha! (TV seriál)
2001 Kouzelní kmotříčci (TV seriál)
Myšmaš Kabaret (TV seriál)
Griffinovi (TV seriál)
Rytíř sobotní noci (S03E09)
Pan Griffin jede do Washingtonu (S03E03)
Tenká bílá linie (S03E01)
2000 Griffinovi (TV seriál)
Pivní talent (S02E20)
Já jsem Peter, kdo je víc (S02E08)
Král je mrtev (S02E07)
1999 Detention (TV seriál)
Griffinovi (TV seriál)
Svatá sprostoto (S02E02)
Hrdina odvedle (S01E05)
Stroj času (S01E04)
další epizody (4)
Random Acts of Comedy (TV seriál)
Spongebob v kalhotách (TV seriál)
Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Hyde se stěhuje (S01E24)
1998 Kočkopes (TV seriál)
Oh Yeah! Cartoons (TV seriál)
1997 Make Me Laugh (TV seriál)
The Angry Beavers (TV seriál)
1993 Rocko's Modern Life (TV seriál)

Dokumentární

2013 I Know That Voice
2010 Undateable (TV seriál)
2005 101 Even Bigger Celebrity Oops (TV film)
2004 40 Most Awesomely Bad Dirrty Songs... Ever (TV film)
I Love the '90s (TV seriál)

TV pořady

2015 Adam všechno zkazí (TV pořad)
2005 Comedy Central Roast of Pamela Anderson (TV pořad)
2003 Comedy Central Presents: The Commies (TV pořad)
1998 Comedy Central Presents (TV pořad)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

TV pořady

1998 Comedy Central Presents (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace