Reklama

Reklama

Filmstalker

(pořad)
všechny plakáty
Publicistický
Česko, 2021

Obsahy(1)

Pojďte se podívat společně s Filmstalkerem do hlubin filmové nicoty. (J.CTORN)

Recenze (6)

J.CTORN 

všechny recenze uživatele

Jistě filmařině nejedukativnější a nejsmysluplnější show. Dám příklad: Random režisér udělá naprostou blbost a zanechá to tak jako blbost. Díky tomu se můžeme napojit na symbiózu Filmstalkera který z tohoto bullshitu udělá vědecký rozbor a vydedukuje naše emoce, které jsme na onom divnofilmu zanechali. Geniální! 10/10 ()

CyriC 

všechny recenze uživatele

Medojed dělá zábavnou a pekelně sarkastickou formou recenze, které jsou komplexní a jdou do hloubky. Skvělá práce. ()

Reklama

Bordoshut 

všechny recenze uživatele

8/10 – Spousta filmů, a jak nám Obi-Wan Kenobi nadutě dokázal tak i seriálů, má svoje mouchy, lépe řečeno stojí úplně za hovno. Bohužel však leckdy ruku v ruce s nehorázným množstvím nelogičností a jiných ptákovin jdou i všelijaké ty rádoby "polehčující" okolnosti, které poctivému kritikovi (neříkám, že jím sám jsem) jaksi zabraňují napálit nějaké drzé čistokrevné konině tolik výstižný odpad a naopak ho urgují k tomu, aby se v daném velezvratku snažil ještě trochu pitvat a třeba i záhadně najít nějaké ty světlé stránky, pozitiva. Ta sice nezřídka tvoří asi 1 % výsledného dojmu, které v člověku film (ne)zanechal, ale přesto by se neměla ignorovat, že? To pochopitelně bývá celkem k vzteku – méně pro čtenáře / posluchače, více pro kritika. A právě proto je tady Filmstalker, měsíční porce neobjektivní, založené a hlavně necenzurované kritiky těch největších filmových – ale i seriálových (kredit pro Obi-Wana) – bizárů, s nimiž Hollywood či jiné zhoubné živly operující na poli kinematografie kdy vyrukovaly. Pořad pravidelně vychází na YouTube kanále Medojed. Vřele doporučuju zhlédnout jakýkoli díl. Medojed si tu skutečně nebere servítky a jistojistě vás svou detailní a nelítostnou kritikou pobaví. O vtipné hlášky a gagy také není nouze. Upřímně, někdy mi humor přijde trochu nasílu, ale většinou funguje skvěle. Nemístná poznámka: "Jsem rád, že se mi to sem povedlo dostat." ()

Lukas__ 

všechny recenze uživatele

Ultra zábavná pseudokritika různých filmů a i některých seriálů. Jde hlavně o dosazení logiky do různých filmů a odkrytí jejich nelogičnosti, což je však míněno ironicky a slouží to hlavně k pobavení. Nejde o vážnou kritiku a myslím, že nikomu rozumnému to nevadí. I když tu pak existují výjimky jako seriál Obi-Wan Kenobi, kde je bohužel Filmstalker reálná kritika. To jediné co mi vadí je asi docela velká nálož sprostých slov, ale vzhledem k tomu, že formát videí slouží pro pobavení to jde omluvit. Mezi nejlepší výtovory patří právě zmiňovaný seriál Obi-Wan Kenobi, Star wars 8 a 9 a jak to pojmenoval Harry Potter a Nuda v lese. ()

LUKICKK 

všechny recenze uživatele

Tyhle recenze miluju, jsou hodně podložené satirou, zasmějete se, ale většinou si uvědomíte, že věci, které jsou vytýkány jsou vlastně pravda, i když jde o kvalitní snímek, který mě baví. Filmstalker se prostě trefí přesně do toho, co chcete slyšet, co vás pobaví a zároveň to, nad čím se zamyslíte. Plus dejme tomu herecký výkon Medojeda, jakožto sarkastický cynik je velmi kvalitní a zábavný, tohle je reálně jeden z nejlepších kontentů na českém internetu. ()

Reklama

Reklama