Reklama

Reklama

Kdo zabil Biggieho a Tupaca?

(seriál)
  • USA Who Killed Biggie and Tupac?
USA, 2022, 3x42 min

Hrají:

The Notorious B.I.G. (a.z.), Tupac Shakur (a.z.)

VOD (1)

Obsahy(1)

25 let opovržení, kontroverzí a konspirací vede ke stejné otázce: Kdo zabil Biggieho a Tupaca? Jedinečný pohled na oba případy zastřelení nabízí konečně odpovědi. (TV ID Xtra)

Recenze (3)

motyka52 

všechny recenze uživatele

Zajímavé. V podstatě jsem věděl jen o těch vraždách, ale nic dalšího o tom pozadí a různých teoriích obestírající oba případy. ()

lardko 

všechny recenze uživatele

Zajímavý dokument , ale už se nikdy nedozvíme kdo je opravdu zabil , to ví jen ten kdo to opravdu udělal a nebo trošku v tom jel. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Nadarmo sa nehovorí, že talent” (ako dar od Boha) nie je proste všetko. Prečo by mi malo byť teda ľúto feťákov či dílerov (pardon umelcov), ktorí naspievali pár pesničiek no následne zišli z cesty a jediné čo ich zaujímalo boli drogy, kurvy, fet a kde komu mieriť "kvérom" na ksicht? To fakt teda netuším, i keď toto sa zrejme "Biggieho" až tak netýkalo a "2-Paca" sa začalo, keď už nevedel čo od dobroty so sebou. Každopádne, toto je veľmi solídna rekonštrukcia prípadu nie len od očitých svedkov ale aj priamych “prítomných”, ktorí vyvracajú, respektíve potvrdzujú rôzne teórie o možných vrahoch oboch raperov, vrátane tej, že by do samotného zločinu mohla byť zaplatená skorumpovaná “L.A.P.D.”. Plusom je pár autentických záverov či zvukových záznamov, pričom od “ID” je toto jeden z tých lepších dokumentov. To rozhodne .. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno