Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Krátkometrážní
  • Akční

Recenze (969)

plakát

Fat Albert and the Cosby Kids (1972) (seriál) 

Mrzí mě že tento animovaný seriál tlustého Alberta a jeho bandy nezavítal k nám do Česka. Za mě naprostá bomba se spousty humoru a dost skvělých scén téhle partičky.

plakát

The Fat Albert Christmas Special (1977) (TV film) 

Tlustý Albert, Mushmouth, Rudy, Bill a dětský gang Cosby zkouší svou vánoční hru ve své klubovně na vrakovišti, když se najednou objevil pan Tyrone, který vlastnil vrakoviště i celý východní konec města, a pohrozil, že bude klubovna stržena k zemi

plakát

The Fat Albert Easter Special (1982) (TV film) 

S blížícími se Velikonocemi se Albert a jeho přátelé rozhodnou pomoci Mudfootovi uklidit dům a zaplatit účty. Když na ně Rudy zahraje špatně promyšlený vtip, Mudfoot skončí v nemocnici.

plakát

He & She (1967) (seriál) 

Není to špatné. Má to 12 dílů , někdy je to moc umělé a vtip je trošku trapnější, ale jinak na rok vzniku seriálu se to dá..

plakát

Any Body... Any Way (1968) 

Terry a Ann jsou dva swingeři, kteří stráví noc ve strašidelném starém domě, kde jsou vystaveni bizarním sexuálním experimentům pana Bradleyho a jeho vyšinuté sestry.

plakát

In the Box (2014) 

Žena se probudí a zjistí, že je uvězněná v autě v garáži s omezeným kyslíkem a časem.

plakát

Rytíři krvavé oceli (2009) (TV film) 

Mám na dvd. Obal i popis filmu na dvd byl skvělej , horší už to bylo když sem film zapl.

plakát

Krematorium (2024) (seriál) 

Byla zábava sledovat tenhle mini-seroš. Musím říct že české nové seriály jdou úplně mimo mě, ale tohle mě fakt chytlo. Lábus je pořád skvělý herec a v tomhle seriálu se mi dost líbil, ale šlo dost poznat že když v dílu chyběl Lábus tak ten děj nebyl zas tak dobrý, spíš mi přišlo že to náš Rumburak dost v tomhle krematorium táhl, a bez něj to bylo takové neslané nemastné. Lepší průměr 👍

plakát

Dostihová horečka (1976) 

Geniální složení Gigiho Proiettiho a Enrica Montesana , hlavně ten Montesano mi sedl jeho postavou nejvíc. Tohle byla prostě fakt sakra zábavná koňská jízda u které jsem se strašně bavil.