foto

Won-yeong Choi

  • nar. 10.1.1976 (45 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 O! Munhui
2019 Gwangdaedeul : pungmunjojakdan
2015 Eotteon gajok
2013 Nuguna je myeonge jokgo shipda
Peulraenmaen
Soseol, younghwawa mannada
2012 Cheongpodo satang : 17 nyeon jeoneui yaksook
Jeomjaengyideul
Naega salinbeomida
2011 Peopekteu geim
2010 Mubeobja
2009 Chawoo
2006 Nae yeojaeui namjachingoo
Saeng, nal seonsaeng
2005 Mudeungsantajan, Park Hong Suk
Yenaesoolsa
2004 Sisilli 2km
2002 Saekjeuk shigong

TV seriály

2020 Aelliseu (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
Naui Wiheomhan Anae (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
Tajemný pop-up bar (TV seriál)
Epizoda 12 (E12)
Epizoda 11 (E11)
Epizoda 10 (E10)
další epizody (12)
2019 Dakteo peurijeuneo (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
Nokdukkot (TV seriál)
Seukauting ripoteu (TV seriál)
SKY kaeseul (TV seriál)
Episode 20 (E20)
Episode 19 (E19)
Episode 18 (E18)
další epizody (8)
2018 SKY kaeseul (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (12)
2017 Dangsini jamdeun (TV seriál)
Eulmooneui ilseung (TV seriál)
Maedeudog (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
Hwarang (TV seriál)
Episode 20 (E20)
Episode 19 (E19)
Episode 18 (E18)
další epizody (16)
2016 Annyeong nae sojeonghan saram (TV seriál)
Hwarang (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
Wolgyesoo yangbokjum shinsadeul (TV seriál)
2015 Dubeonjjae seumusal (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
Neoreul gieokhae (TV seriál)
2014 Bimilui moon (TV seriál)
Sseurideizeu (TV seriál)
Yagyungkkoonilji (TV seriál)
2013 Baeknyeonui yoosan (TV seriál)
Banggwa hoo bokboolbok (TV seriál)
Wangkwoneul sseuryeoneunja, keumugyeruel kyeondyeora - sangsokjadeul (TV seriál)
Episode 20 (E20)
Episode 19 (E19)
Episode 18 (E18)
další epizody (20)
Wondeopool mama (TV seriál)
Yeonaejojakdan : shirano (TV seriál)
2012 Matittneun insaeng (TV seriál)
2011 Dangsinyi jamdeun sayi (TV seriál)
Pokpoongui yeonin (TV seriál)
2010 Yiutjip wensoo (TV seriál)
2009 Du anae (TV seriál)
Jeonseolui gohyang (TV seriál)
Seonduk yeowang (TV seriál)
2008 Neoneun nae unmyeong (TV seriál)
2007 Areumdaun shijeol (TV seriál)
Haneulmankeum ddangmankeum (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 화신 - 마음을 지배하는 자 (TV pořad)