Reklama

Reklama

Školní tajemství

(TV film)
  • USA Secrets on Campus (více)

Obsahy(1)

Zoey a Lauren jsou nejlepší kamarádky už od základní školy, a tak není divu, když se obě přihlásí na stejnou univerzitu, která nabízí program pro obě. Dostane se však pouze Lauren, která ale pár týdnů po začátku semestru tragicky zahyne. Její matka je významnou přispěvatelkou, a tak zařídí, aby místo její dcery zaujala právě Zoey. Ta se hned po příchodu spřátelí s místní vybranou elitní skupinou, ale brzy zjistí, že ji sem poslali s postranními úmysly. (TV Prima)

(více)

Recenze (3)

Adramelech 

všechny recenze uživatele

Čekal bych, že to ta udělaná černoška té hubené bílé blondýně při rvačce pěkně nandá, ale to by pak nevyzněla efektní policejní koncovka. Film není žádné arcidílo, ale jako sonda do poměrů v americkém školství je akceptovatelný. Stejně však ta závěrečná rvačka byla k posrání. Vyzáblá bloncka vzpírá svými tenkými pažemi kus šutru či železa nebo čeho a pracně jej zaměřuje, aby se jím trefila černošce do hlavy a ne sobě do palce u nohy. Černoška, která má zadek jak almara a ramena jak chlap, leží na zemi téměř nezraněná (teče jí tenký pramínek krve z nosu), je při vědomí (má otevřené oči) a místo toho, aby se hleděla aspoň odkulit stranou a podrazit blondýně nohy, pokorně čeká – nevím na co. Asi až jí do lůna sestoupí Duch svatý a oplodní ji, aby později mohla porodit černého mesiáše. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Som šťastný prešťastný, že sa točia takéto sekréty z kampusov, to človek hneď spozná, že prichádza materiál pre TV Doma a podobné náučné kanalizácie. Človeku sa naozaj uľaví na duši, keď sleduje, že tí vysoko intelektuálni etiópski študenti s 50 hviezdičkovým občianstvom zvládajú popri štúdiu náročných odborov ako genderové štúdie či doktorandský odbor predvídavosti dokonca aj vyšetrovať záhadné vraždy. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama