Reklama

Reklama

Kdo je zabil?

(pořad)
všechny plakáty
Česko, 2022

Účinkují:

Eduard Birke

Obsahy(1)

"Kdo je zabil?" je český true crime webový seriál, který se věnuje jak nevyřešeným, tak objasněným zločinům. Diváci se mohou těšit na poutavé a napínavé příběhy, kde se tvůrce Eduard Birke snaží najít odpovědi na otázku... "Kdo je zabil?" (Stream.cz)

Recenze (3)

Lilith03 

všechny recenze uživatele

Naprosto úžasný podcast, Eduarda sleduju už dlouho a moc ráda. Troufnu si říci, že snad od jeho začátků. Udělal obrovský posun ve svojí tvorbě a tvoří neskutečně kvalitní kontent. Seriál kdo je zabil je moc dobře zpracovaný, často se dozvím i informace, které jsem v knihách o jednotlivých případech nebo i v jiných podcastech neslyšela. Čím delší epizoda, tím jsem šťastnější, protože tady se člověk ani vteřinu nenudí. ()

Mini_X 

všechny recenze uživatele

Kašlu na nějakou detailní recenzi. Pořad Kdo je zabil, má největší koule na nejvíce detailní vyprávění o reálných zločinců/vrahů. Účinkující Eduard Birke, který musí ujíždět na steroidech, kvůli jeho poutavému vyprávění. 10/10 ()

NikiVai 

všechny recenze uživatele

Nesleduji úplně každý díl, ale většinu jsem viděla. Eduard má své dokumenty dost dobře zpracované a často se od něho dozvím informace, které jsem nikde jinde neviděla/neslyšela. ()

Reklama

Reklama