Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Pohádka

Pořady (10)

Kdo přežije

Kdo přežije (2000)

Nejfantastičtější reality show všech dob! Brilantní moderátor, výběr soutěžících a vlastně všechno. Tohle nikdy neztratí svou úroveň. Hvězdy tohoto pořadu jsou ikony, každá jednotlivá série je fantastická, ale za mě jednoznačně vede 20 řada. Jsem přesně ten typ diváka, který tohle až histericky miluje, od dětství jsem u toho seděla až do teď, fanaticky miluji některé konkrétní účinkující a sleduji je na Instagramu. Ale sama bych tam nešla :⁠-⁠D.

Opravdové zločiny

Opravdové zločiny (2020)

Opravdové zločiny už dlouho poslouchám, sice někdy by bylo fajn ubrat na odbíhání od tématu a hlavně na určité nevhodné poznámky, ve většině případech se zasměju, ale párkrát už to bylo přes čáru. I tak mám ovšem holky ráda, chápu, že né každý má stejný humor, takže jim to nemůžu brát za zlé, mému stylu humoru taky nemusí každý holdovat že ano :⁠-⁠) Takže za mě fajn podcast když se chce člověk něco dozvědět, ale i zasmát, vypnout a třeba i dostat z depky, protože v tom už mi holky mnohokrát pomohly a jsem jim za to vděčná. Zrovna nyní mám celkem těžké období a opět je poslouchám, dost mi to pomáhá.

Kdo je zabil?

Kdo je zabil? (2022)

Naprosto úžasný podcast, Eduarda sleduju už dlouho a moc ráda. Troufnu si říci, že snad od jeho začátků. Udělal obrovský posun ve svojí tvorbě a tvoří neskutečně kvalitní kontent. Seriál kdo je zabil je moc dobře zpracovaný, často se dozvím i informace, které jsem v knihách o jednotlivých případech nebo i v jiných podcastech neslyšela. Čím delší epizoda, tím jsem šťastnější, protože tady se člověk ani vteřinu nenudí.

Amerika hledá topmodelku

Amerika hledá topmodelku (2003)

Jeden z mých nejoblíbenějších pořadů. Tyra je úžasná a stejně tak Jay nebo Twigi. Tohle je něco, co tu ještě nebylo a maximálně cením, jak si pořad drží svou úroveň, jak dlouho se tady drží a hlavně, že přivádí na scénu opravdové modelky. O těchto ženách díky tomuto pořadu dodnes slyšíme.

Abeceda strachu

Abeceda strachu (2023)

Zrovna koukám na novou epizodu a překvapilo mě, že tu kluci nemají recenze a ani moc hodnocení. Tak bych ráda přispěla, protože je poslouchám velmi ráda. To co tvoří je na velmi profesionální úrovni, jsou vždy skvěle připraveni a krásně se poslouchají. Umí mluvit moc dobře. Já natáčím na YouTube a sama vím, kolik času mi některá videa zaberou, než si připravím scénář a spoustu další věcí... O to víc cením jejich tvorbu, když za mém hodinovém videu s recenzí na knihy je cca 6 hodin, tak kolik hodin musí strávit oni u jedné epizody...? Kluci klobouk dolů, ikdyž mám ráda třeba opravdové zločiny nebo krimi případy, tak vy jste prostě nejlepší.

Love Island

Love Island (2015)

Nejlepší vztahová reality show a tahle konkrétně i nejlepší řada love Island. Když chce člověk vypnout a relaxovat, tohle je ideální.

Partička

Partička (2011)

Velmi dobrý pořad a někteří hosté fakt stojí za to. Byla jsem na partičce i živě a taky velká sranda.

Bořiči mýtů

Bořiči mýtů (2003)

Jako dítě jsem u tohoto byla nalepená pokaždé, když to bylo v televizi a milovala jsem to! Neviděla jsem to snad 14 let, o to víc mě překvapuje, že zde vidím, že se to natáčelo až do roku 2018. No budu se muset mrknout znovu na nějakou z epizod, každopádně minimálně jako dítě jsem z toho byla unesená. A fun fact na závěr, od dětství miluju batetky a nevím od kud, no už jsem si vzpomněla proč :⁠-⁠D, musíme uznat, že k němu to prostě jde.