Reklama

Reklama

Dvojčata

  • Česko Dvojčata – zmrzlina může být nebezpečná (festivalový název) (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Dvě sestry, jednovaječná dvojčata, žijí zcela odlišné životy a pohlížejí na sebe z úplně jiných perspektiv. Jedna je bohatá žena v domácnosti s novorozencem, druhá lékařka s nízkými příjmy, ale v čerstvém vášnivém vztahu. (HBO Max)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

Vodny 

všechny recenze uživatele

Wow. Na tohle musíte mít klid, náladu a otevřenou mysl. Obraz současné společnosti jako vyšitý. Na jedné straně máme trošku rebelující, ale plně svobodné dvojče, které pracuje, pomáhá lidem i "přes čas". Chybí jí však vztah a vidina lepší budoucnosti je nejistá. Na druhé straně její sestra v roli poslušné manželky úspěšného podnikatele a matky, jejíž úlohou je pouze kojit (když to jde) a starat se o domácnost. Manžel vydělává a ovládá každý její pohyb a téměř i každé její slovo. Obě nejsou šťastné, ale ta první má aspoň pořád na výběr. Ta druhá už si vybrala. Peněz jako želez, ale vztah a opravdová láska se dávno proměnil na byznys. Obě si něco závidí, obě tak trochu spolu soupeří, ale přesto se mají rády, třebaže si to jen těžko přiznávají a nedávají najevo. Myslím si, že tenhle film hodně lidí nedokouká. Nebo jinak. Myslím si, že tenhle film hodně manželských párů nedokouká a úspěšní podnikatelé s manželkou v roli služky budou z kina přímo utíkat. Pravdě se těžko dívá do očí, když je člověk srab. Takže povinně dokoukat, popovídat si o tom a začít na tom dávno ztraceném vztahu plném ("teď nemám čas, nechci, teď na mě nemluv, nech mě být") pracovat pánové. P.S.: Pro editory na ČSFD. Tohle je psychologické drama jako vyšité, tak nevím proč je film zařazený v kategorii romantický / komedie. To snad nemůžete myslet ani ze srandy. Polovina dvojic co na to půjdou jako na komedii skončí rozchodem/rozvodem. Ale tak aspoň to bude dobrá terapie šokem. ()

rivah 

všechny recenze uživatele

ZMRZLINA MůŽE BÝT NEBEZPEČNÁ...Adél pracuje jeko málo placená lékařka-radioložka v nemocnici, zatímco její jednovaječné dvojče Éva vychovává s manželem podnikatelem ve velmi dobrých podmínkách dvouměsíčního syna. Obě vidí život té druhé z různých perspektiv. Tento konfliktní vztah nabere nečekaný směr, když do něj vstoupí Ákos. Zpočátku se zdá, že jen prohlubuje odstup mezi dvojčaty, ale právě díky jeho vlivu začnou hledat k sobě cestu.(max.50%) ()

Reklama

ezop1012 

všechny recenze uživatele

Film je v originálnom znení trocha drsnejší, chýba alebo zámer prekladu, skôr zámer. Filmu nemám, čo veľmi vytknúť, snáď len to, že sa tvorcovia asi v niektorej scéne inšpirovali filmom Fontána (2006), a potom skončil s otvoreným koncom. P.S. Občas by ma zaujímalo, prečo distribútor mení pôvodný názov filmu ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Debutujúci film režisérky Fanni Szilágyi „Veszélyes lehet a fagyi“ pravdepodobne nebude vhodný pre každého filmového diváka. Jednovaječné dvojčatá (Adél a Eva), a predsa len tak rozdielne osobnosti – snímok, medzi inými, mapuje ich spoločný (sesterský) vzťah, ktorá je okorenená láskou a problémami v rodine Evy. Film rozdelený na dve časti – v tej prvej vidíme udalosti z pohľadu Adél, v tej druhej z pohľadu Evy, tvoriaci v podstate jeden celok. Film z hereckej stránky drží pohromade Natsa Stork, ktorá dvoj-rolu zvládla na veľmi solídnej úrovni. Osobné hodnotenie: 73% (***) ()

Dstar 

všechny recenze uživatele

:))) tak tohle opravdu neni komedie jako taková....to je drama ze života...nicméně tohle téma má velký potenciál, ale režije to moc nedotáhla...herecke vykony průměr...děj podprůměr...dvě hvězdy za hezké herečky ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama