Reklama

Reklama

Las noches del Hombre Lobo

všechny plakáty
? %
Španělsko / Francie, 1968

Režie:

René Govar

Scénář:

René Govar

Hrají:

Paul Naschy

Recenze (2)

Pitryx

všechny recenze uživatele

Kdo ví jak to tehdy všechno bylo. Nelze tedy než poděkovat uživateli Kusko.t2 za informace. Ještě tak napsat zdroj a bylo by to úplně super. ()

Kusko.t2

všechny recenze uživatele

“Las noches del Hombre Lobo“ – druhá časť voľnej hororovej série s Paulom Naschym v úlohe Waldemara Daninského, býva označovaná ako nikdy nezrealizovaný projekt. Aj napriek tomu, že Paul Naschy výsledný a dokončený zostrih filmu nikdy nevidel, trvá na tom, že existoval. Dokázať a potvrdiť toto tvrdenie ale nevie či už on alebo niekto iný. Status filmu/nefilmu nesie všeobecne označenie “nezrealizovaný/nedokončený/stratený“. Španielsko-francúzsku produkciu, ktorá stála za výrobou “Las noches del Hombre Lobo“, nepoznačili iba vážne ekonomické problémy, ktoré viedli až ku súdnym sporom, ale hlavne tragická autonehoda režiséra René Govara, ktorý takýmto spôsobom zomiera v Paríži. Výroba sa prerušuje, produkcia rozpadá a zábery strácajú. ()

Reklama

Zajímavosti (1)

  • Režisér René Govar zemřel při autonehodě před dokončením filmu. Film se tedy nikdy nezrealizoval. Status filmu - i přes usilovnou snahu scenáristy Naschyho, který tvrdil, že existoval dokončený setřih filmu, ač ho sám nikdy neviděl, kdy se ho dokonce pokusil hledat, ale nikdy ho nenašel - tedy nese označení; nezrealizovaný/nedokončený/ztracený. (Karlos80)

Reklama

Reklama