Reklama

Reklama

Pod maskoj Berkuta

  • Sovětský svaz Под маской Беркута (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Americký novinář a bývalý vojenský zpravodaj Bruce dostal job – natočit reportáž na ostrově Makombo o místních orlech, kteří unášejí děti. Ještě než odjel, seznámil se náhodou v baru s bývalým „afgháncem“ Pavlem Volkovem, kterému nabídl spolupráci. Tenhle úkol totiž nebude tak snadný a už vůbec ne bezpečný, jak se mohlo na začátku zdát.
Po přistání na Makombo se k Brucovi hlásí elegantní žena, v níž poznává francouzskou kolegyni. I Jeanette Delhorme, jak se ukazuje, sem přijela kvůli únosům malých chlapců a navrhuje jim, aby reportáž natočili jako tým ve třech. Napadení Pavla ještě před odjezdem si pár dní zpátky doma ještě Bruce s natáčením nespojil, ale na ostrově už oba zaznamenali i podezřelá auta i muže, které mají stále v patách. Jsou tedy na správné stopě. A nakonec zjišťují, že orli jsou k únosům vycvičeni, i kdo za tím vším stojí. (chamonix)

(více)

Recenze (1)

chamonix 

všechny recenze uživatele

Taková šmíra, co masově chrlila ruská filmová studia na samém počátku devadesátek. Mix toho nejúspěšnějšího, co v žánru akčních filmů vyprodukoval Hollywood, kde nechybí ani Rambův (resp. zde afgánského veterána Pavla Volkova) pád ze skály do koruny stromu, ani rozjuchaná dcerka či základna padouchů kdesi na subtropickém ostrově, které známe ze Schwarzeneggerova Komanda atd. ()

Reklama

Reklama