Reklama

Reklama

Strážkyně času

  • USA Guardians of Time
Trailer

Jednoho dne čtyři dívky objeví v rodinném sídle průchod vedoucí do tajemného světa. Tímto světem je království Keoherus, ve kterém zůstávají nedobrovolně uvězněny, dokud neshromáždí kouzelné krystaly, které jim umožní ovládat čas, aby se dostaly zpět domů... (TV Prima)

Videa (1)

Trailer

Recenze (8)

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 4/10 ... Vizuální stránka: 5/10 ... Soundtrack: 4/10 ... Didaktický potenciál: 4/10 ... Celkový dojem: 4/10. ()

Reklama

Adramelech 

všechny recenze uživatele

Dostat se do nějakého tajemného světa nemusí být zas až taková zábava, jak si příznivci žánru fantasy myslí. Výstižně to shrnula jedna z dívek: „Copak jsme, kurva, mineraložky, abysme tady hledaly nějaký zasraný krystaly?“ Příběh nic moc. Kdyby tu nejmenší holčičku neroztrhal a nesežral dravý dinosaurus, tak by snad ani nebylo na co koukat. Za zmínku stojí snad ještě kouzelný vibrátor, který se v rukou nejstaršího děvčete proměnil v luk, a to naštěstí ještě předtím, než holku napadlo jej vyzkoušet. Je to tam v 0:44:38 až 0:45:30 – Přiznávám, že si trochu vymýšlím, abych v tom filmu měl co pochválit a sám před sebou si zdůvodnil, proč jsem se na takový slepenec vydržel dívat až do konce, protože to prostě nechápu. ()

Fox85 

všechny recenze uživatele

Ano, nudil jsem se a brouzdal na Prima+. Je to hrozné a amatérské, ale dětem by se to líbit mohlo. Možná... ()

Finskej 

všechny recenze uživatele

Člověku zůstává záhadou, jak to někdo vůbec mohl pustit dál. Otřesně laciný triky, prapodivný scénář, jedna hrající holčička horší než druhá a dialogy by mohly uklízet ve zvláštní škole. ()

Galerie (35)

Reklama

Reklama