Reklama

Reklama

Vánoce u jezera

(TV film)
  • USA Christmas on Mistletoe Lake

Obsahy(1)

Každé Vánoce si designérka interiérů Reilly Shoreová (Genelle Williamsová) vybere náhodné místo na mapě, aby podnikla dobrodružný výlet. Letos je tou destinací malebná vesnička Mistletoe Lake. Když dorazí, zjistí, že ubytování ve městě nenajde kvůli Vánočnímu festivalu lodí. Když dvanáctiletá Emma (Hattie Kragten) pozve Reilly, aby zůstala na lodi jejího otce, dozví se, že Emmin otec Raymond Mitchell (Corey Sevier) prodává svou loď a nemůže se festivalu zúčastnit. Zarmoucená Emma požádá o pomoc Reilly, aby přesvědčila Raymonda, ať se festivalu účastní. A tak se udějí dokonalé Vánoce na jezeře Jmelí. (JOJ Cinema)

(více)

Recenze (2)

NikiVai 

všechny recenze uživatele

Konečně taky ústřední dvojice ve vánočním filmu, na kterou se moc hezky kouká. Film je to fajn, romantika z toho stříká na všechny strany :))) ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Vianočná výzva 2022 - 16. film - Popravde si myslím, že keď sa spomenie Hallmark a Vianoce, tak "Christmas On Mistletoe Lake" je presne ten typ filmov, aký si väčšina ľudí predstaví. Bohužiaľ. Ak mám byť férový, tak je tu niekoľko milých momentov a malá Hattie Kragten je fakt zlatá. Len to nemôže byť všetko čo má reálne film ťahať. Vieme kam to pôjde aj ako to celé vo výsledku dopadne. Filmy tohto typu ma často unavujú zo všetkých najviac, lebo nemám pocit, že do toho všetkého prinášajú niečo, čo by sme už v minulosti nevideli a niekedy aj spracované lepšie. Dá sa na to pozerať? Áno. Ale keď budete popritom robiť čokoľvek iné, tak si uvedomíte, že ste dokopy o nič neprišli. A podľa toho to aj musím ohodnotiť. Hodnotenie: C ()

Reklama

Galerie (3)

Reklama

Reklama