Reklama

Reklama

Pomsta druhých

(seriál)
  • Jižní Korea Revenge of Others (více)
Drama / Mysteriózní / Thriller
Jižní Korea, 2022, 12 h 7 min (Minutáž: 60–65 min)

VOD (1)

Epizody(12)

Obsahy(1)

Ve škole zemře jeden z chlapců, ale Ok Čchanmi nevěří, že její bratr-dvojče, Park Wonsok, spáchal sebevraždu. Čchanmi přechází do školy svého bratra, Jongtanské střední, a setkává se s Či Suhonem, který byl svědkem smrti jejího bratra. Na Jongtanské střední se objeví "hrdina", který pomstí šikanované studenty. Čchanmi spekuluje, že to může být spojení s jejím bratrem a začne tohoto hrdinu hledat. (Disney+)

(více)

Recenze (5)

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Připadne mi, jako kdyby byli tvůrci po natočení 11 dílů nuceni drasticky uzavřít seriál jednou epizodou a hledali dějové kotrmelce, které to umožní. Navíc na mě poslední čtvrthodina působí ve více věcech nelogicky, což je škoda, protože až do té doby drželi Revenge of Others moji pozornost. ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Dle názvu sem čekal že to bude jako Taxi Driver, hlavní hrdina dostane žádost o pomstu a bude se mstít zlým zmrdům a byť tady něco takového je, tak je to až na vedlejí koleji. Byť pak se to velice šikovně proplete s hlavní dějovou linkou, která má fakt dobrý příběh, výborný zvrat a zakončení, kterému nelze nic moc vytknout. Byť mně zajímalo, jak to bylo s tou těhotnou holkou a jejím přítelem, ale asi v tomhle směru vše dopadlo dobře. Na seriálu se mi líbila, ta mysteriozní stránka, v každém dílu bylo něco, co otočilo vyšetřování případu úplně jiným směrem aneb všichni sou podezřelý. Byť je pravda, že začátku sem se trochu ztrácel, představí se najednou hodně postav a každý má nějaký to svoje, ale od toho třetího dílu, sem se už začal orientovat. Je tedy škoda, že zde nebylo víc akce, ale zase nadruhou stranu hlavní příběh je skvělý a vedlejší linky taky mají něco do sebe, tak to lze prominout. Jedné postavy mi bylo hodně líto, protože ve výsledku ta postava byla oběť a neměla zastání, za to že ji bylo ublíženo. V tomhle směru, ten zvrat byl fakt vynikající. ()

Reklama

Maysha 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

U tohoto seriálu musím vyzdvihnout neskutečně sympatické obsazení herců a příjemnou hudbu v pozadí. Přála bych si mít vedle sebe někoho jako Sooheon a Jaebum. Po celou tu dobu to byla moje zlatíčka. Každým dílem ve mně rostlo napětí a seriál si dokázal udržet mou pozornost. SPOILER: Bohužel, poslední dva díly byly naprostým zklamáním, kdy mi přišlo, že závěr byl vyplivnut na poslední chvíli, jako tomu tak bylo u seriálu Pretty Little Liars. Děj byl už tak přehnaně složitý, kdy mi určité události připadaly příliš či nadbytečné. Přece jen všichni to byli středoškoláci a mezi těmito přibližně 10 postavami se řešila dilema jako rakovina, těhotenství v mladistvém věku, homosexualita, život bez rodičů, amnézie, vyděračství, brutální šikana, znásilnění, vraždy... Avšak stejně to do příběhu všechno nějak zapadalo a neovlivnilo to mé hodnocení. Ale to, že hlavní culprit je postava, u které se v posledních dvou epizodách zjistí, že má vlastně dvojí osobnost, tak tohle jsem už nedávala. A posledních 13 minut nechápu, proč proboha!? Nezažil si už tak tolik nešťastných událostí? A detektivové to jako nechají být, taky dobrý. Nicméně i přesto jsem ze seriálu nadšená. Ještě co bych seriálu vytkla, tak nelogické vyšetřování vražd. Existuje tolik metod, kterými by hned zjistili, kdo byl na místě přítomen... ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Shin Ye-Eun je mladá, talentovaná herečka , nyní hraje roli dvojčete, sestry (Ok Chan-Mi), která pátrá na střední po příčně smrti svého bratra. Dokonce se kvůli tomu odstěhuje z Busanu. Nová škola obsahuje v rámci studenstva tradiční výlupky neřesti a něco navíc. Zdá se, že nebude jednoduché zjistit, kdo její bratr byl, jakou měl motivaci ke svému jednání. Najít osobu zodpovědnou za smrt není snadné, tvůrci dovedně rozehráli životy středoškoláků do zajímavých charakterových a dějových kotrmelců a až do dílu 11 si nemám na co stěžovat. Bohužel v tomto díle byl jasný náznak, co bude a dvanáctý díl tak nějak děj dofinišuje. Přesto ve mně převládají kladné pocity, po dlouhé době seriál z prostřední střední školy, který mě zaujal, celkem schopní herci, zajímavé postavy. K lepšímu hodnocení chybělo málo za mě 3,5 hvězdy, romance na uzdě, a i když seriál to nedotáhl na příčky mého archivu, doporučuji herečku Shin Ye-Eun sledovat, podle mě velká budoucí hvězda, komplexita jejích rolí vzrůstá, teď jde o to, zda se prosadí i ve světe filmu. ()

Nam.94

všechny recenze uživatele

Sledovala jsem s rodinou a po asi 5 dílech mě to přestalo bavit,  zápletka je jednoduchá a zbytečně to protahuji... kdyby byl seriál o polovinu kratší tak to vůbec nevadí ale i tak asi doporučuji? Ostatní byli spokojení,  mě to neuchvátilo. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama